Foto van Julie Callebaut

Julie Callebaut

  • Herman Teirlinckgebouw, Havenlaan 88 bus 73

    1000 Brussel

    België

20052020

Onderzoekoutput per jaar

Indien u wijzigingen heeft gemaakt in Pure, zijn deze hier binnenkort zichtbaar.

Persoonlijk profiel

Onderzoeksexpertise

Julie Callebaut is Agile Product Manager voor natuurprojecten in het team 'Natuur en Maatschappij' bij INBO. Het team past 'agile workflows' toe, door stakeholders op een iteratieve manier te betrekken, om zo resultaten te bereiken met meer impact en toegevoegde waarde.

Met een achtergrond in de biologie en meer dan 15 jaar ervaring in Geografische Informatie Systemen (GIS), focust Julie zich op gebruikersgerichte productontwikkeling, inclusief capaciteitsopbouw en betrokkenheid van stakeholders. Ze heeft gewerkt in Europa, Latijns-Amerika, Afrika en de Pacific, zowel in de private als de publieke sector.

Vorige projecten waarin ze actief was, variëren van vegetatiemodellering (NICHE), hydro-ecologische studies, milieueffectrapportages, milieumonitoring en -rapportage, ruimtelijke analyses, mobiele dataverzameling en meer. Momenteel werkt ze aan INTERLACE, een project ter versterking van het herstel van stedelijke ecosystemen in de Europese Unie en Latijns-Amerika (lees meer op interlace-project.eu). Ze biedt ook ondersteuning aan de projecten Future Floodplains, GEO.INFORMED en AD-LIBIO.

Vingerafdruk

Duik in de onderzoeksonderwerpen waar Julie Callebaut actief is. Deze onderwerplabels zijn gebaseerd op het werk van deze persoon. Samen vormen ze een unieke vingerafdruk.
  • 6 Vergelijkbare profielen
Indien u wijzigingen heeft gemaakt in Pure, zijn deze hier binnenkort zichtbaar.