Vlaanderen.be

Research output

Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge. / Van Kerckvoorde, Andy (Main author); Decleer, Kris.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1863).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Kerckvoorde, A & Decleer, K 2009, Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1863, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Kerckvoorde, A., & Decleer, K. (2009). Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1863). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Kerckvoorde, Andy ; Decleer, Kris. / Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2009. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1863).

Bibtex

@book{93c38b04c67c40998df7c8059d21209e,
title = "Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge",
abstract = "De ontwatering van de Vlaamse poldergebieden naar de zee gebeurde tot voor kort uitsluitend gravitair. Pas in 2007 werden twee noodpompen geplaatst. De uitwatering van het Leopoldkanaal in de Noordzee kan slechts gedurende een korte periode van de dag gebeuren, met name wanneer het zeepeil voldoende laag staat. De afwatering tijdens periodes met hoge waterafvoer kan worden vergroot door water van het Leopoldskanaal naar het Afleidingskanaal af te voeren. Dit advies geeft een aanzet voor een passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge.",
author = "{Van Kerckvoorde}, Andy and Kris Decleer",
year = "2009",
month = "1",
day = "29",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1863",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge

AU - Van Kerckvoorde, Andy

AU - Decleer, Kris

PY - 2009/1/29

Y1 - 2009/1/29

N2 - De ontwatering van de Vlaamse poldergebieden naar de zee gebeurde tot voor kort uitsluitend gravitair. Pas in 2007 werden twee noodpompen geplaatst. De uitwatering van het Leopoldkanaal in de Noordzee kan slechts gedurende een korte periode van de dag gebeuren, met name wanneer het zeepeil voldoende laag staat. De afwatering tijdens periodes met hoge waterafvoer kan worden vergroot door water van het Leopoldskanaal naar het Afleidingskanaal af te voeren. Dit advies geeft een aanzet voor een passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge.

AB - De ontwatering van de Vlaamse poldergebieden naar de zee gebeurde tot voor kort uitsluitend gravitair. Pas in 2007 werden twee noodpompen geplaatst. De uitwatering van het Leopoldkanaal in de Noordzee kan slechts gedurende een korte periode van de dag gebeuren, met name wanneer het zeepeil voldoende laag staat. De afwatering tijdens periodes met hoge waterafvoer kan worden vergroot door water van het Leopoldskanaal naar het Afleidingskanaal af te voeren. Dit advies geeft een aanzet voor een passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Aanzet tot passende beoordeling van de effecten door de aanleg en exploitatie van noodpompgemalen te Zeebrugge

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2009.14.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2009.14_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations