Vlaanderen.be

Research output

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse. / Vriens, Lieve (Main author); Guelinckx, Robin.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2218).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vriens, L & Guelinckx, R 2010, Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2218, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vriens, L., & Guelinckx, R. (2010). Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2218). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vriens, Lieve ; Guelinckx, Robin. / Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2218).

Bibtex

@book{8ca9f607197e4cceaaca2c7b467639f0,
title = "Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse",
abstract = "In uitvoering van het Mestdecreet bepaalt de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) voor ieder perceel in landbouwgebruik een bemestingsregime. Dit regime is onder meer afhankelijk van de ruimtelijke bestemming en is gebaseerd op de typologie volgens de Biologische Waarderingskaart (BWK). Door vaststelling van meerdere gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplannen, wijzigen 154 percelen van een landbouwbestemming naar een groene bestemming. In het advies wordt nagegaan of de door de VLM toegekende bemestingsklassen in overeenstemming zijn met de meest recente gegevens van de BWK.",
author = "Lieve Vriens and Robin Guelinckx",
year = "2010",
month = "2",
day = "18",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2218",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse

AU - Vriens, Lieve

AU - Guelinckx, Robin

PY - 2010/2/18

Y1 - 2010/2/18

N2 - In uitvoering van het Mestdecreet bepaalt de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) voor ieder perceel in landbouwgebruik een bemestingsregime. Dit regime is onder meer afhankelijk van de ruimtelijke bestemming en is gebaseerd op de typologie volgens de Biologische Waarderingskaart (BWK). Door vaststelling van meerdere gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplannen, wijzigen 154 percelen van een landbouwbestemming naar een groene bestemming. In het advies wordt nagegaan of de door de VLM toegekende bemestingsklassen in overeenstemming zijn met de meest recente gegevens van de BWK.

AB - In uitvoering van het Mestdecreet bepaalt de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) voor ieder perceel in landbouwgebruik een bemestingsregime. Dit regime is onder meer afhankelijk van de ruimtelijke bestemming en is gebaseerd op de typologie volgens de Biologische Waarderingskaart (BWK). Door vaststelling van meerdere gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplannen, wijzigen 154 percelen van een landbouwbestemming naar een groene bestemming. In het advies wordt nagegaan of de door de VLM toegekende bemestingsklassen in overeenstemming zijn met de meest recente gegevens van de BWK.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en bijhorende bemestingsklasse

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations