Vlaanderen.be

Research output

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem. / De Saeger, Steven (Main author); Van Ryckegem, Gunther.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3623).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Saeger, S & Van Ryckegem, G 2017, Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3623, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Saeger, S., & Van Ryckegem, G. (2017). Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3623). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Saeger, Steven ; Van Ryckegem, Gunther. / Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3623).

Bibtex

@book{af4fc080c9374e3ba50ab90bec0b8c1b,
title = "Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem",
abstract = "In het kader van het Sigmaplan wordt een gecontroleerd overstromingsgebied met een natuurfunctie voorzien in de OudbroekSchellandpolder. Momenteel wordt een plan-MER voor deze natuurinrichting opgemaakt. Voor een correcte beoordeling van de milieueffecten zijn de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen zeer belangrijk. In 2012 heeft het INBO hier een kartering uitgevoerd voor de ontwikkeling van de ecosysteemvisie van de Oudbroek - en Schellandpolder. In het najaar van 2017 zijn er aanvullende karteringen uitgevoerd. Deze actualisaties worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.",
author = "{De Saeger}, Steven and {Van Ryckegem}, Gunther",
year = "2017",
month = "11",
day = "9",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3623",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem

AU - De Saeger, Steven

AU - Van Ryckegem, Gunther

PY - 2017/11/9

Y1 - 2017/11/9

N2 - In het kader van het Sigmaplan wordt een gecontroleerd overstromingsgebied met een natuurfunctie voorzien in de OudbroekSchellandpolder. Momenteel wordt een plan-MER voor deze natuurinrichting opgemaakt. Voor een correcte beoordeling van de milieueffecten zijn de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen zeer belangrijk. In 2012 heeft het INBO hier een kartering uitgevoerd voor de ontwikkeling van de ecosysteemvisie van de Oudbroek - en Schellandpolder. In het najaar van 2017 zijn er aanvullende karteringen uitgevoerd. Deze actualisaties worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.

AB - In het kader van het Sigmaplan wordt een gecontroleerd overstromingsgebied met een natuurfunctie voorzien in de OudbroekSchellandpolder. Momenteel wordt een plan-MER voor deze natuurinrichting opgemaakt. Voor een correcte beoordeling van de milieueffecten zijn de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen zeer belangrijk. In 2012 heeft het INBO hier een kartering uitgevoerd voor de ontwikkeling van de ecosysteemvisie van de Oudbroek - en Schellandpolder. In het najaar van 2017 zijn er aanvullende karteringen uitgevoerd. Deze actualisaties worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in de Oudbroek-Schellandpolder te Bornem

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations