Vlaanderen.be

Research output

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen. / Vriens, Lieve (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3569).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vriens, L 2017, Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3569, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vriens, L. (2017). Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3569). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vriens, Lieve. / Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3569).

Bibtex

@book{8f26faf9acb045708a93c86eda7a2baf,
title = "Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen",
abstract = "In het kader van een lopende ecohydrologische studie in het natuurgebied Scheps te Balen zijn de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen van belang. Onder de vorm van dit advies worden de in 2016 geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart gepubliceerd. Hierbij worden ook de tijdens de kartering verzamelde soortgegevens ontsloten.",
author = "Lieve Vriens",
year = "2017",
month = "5",
day = "6",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3569",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen

AU - Vriens, Lieve

PY - 2017/5/6

Y1 - 2017/5/6

N2 - In het kader van een lopende ecohydrologische studie in het natuurgebied Scheps te Balen zijn de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen van belang. Onder de vorm van dit advies worden de in 2016 geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart gepubliceerd. Hierbij worden ook de tijdens de kartering verzamelde soortgegevens ontsloten.

AB - In het kader van een lopende ecohydrologische studie in het natuurgebied Scheps te Balen zijn de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen van belang. Onder de vorm van dit advies worden de in 2016 geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart gepubliceerd. Hierbij worden ook de tijdens de kartering verzamelde soortgegevens ontsloten.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart in het natuurgebied Scheps te Balen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3569

    Final published version, 1.45 MB, PDF document

Relations
View graph of relations