Vlaanderen.be

Research output

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst. / De Saeger, Steven (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3694).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Saeger, S 2018, Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3694, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Saeger, S. (2018). Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3694). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Saeger, Steven. / Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3694).

Bibtex

@book{39d15dce0200427e9650cf2f58aa8476,
title = "Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst",
abstract = "Om een correcte impactberekening te verwezenlijken heeft een naamloze vennootschap nood aan de meest recente vegetatiekartering van alle terreinen rond het industriedok te Oedelem. Deze terreinen werden in 2016 door INBO bezocht. De geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 worden onder de vorm van dit advies ter beschikking gesteld. Er wordt tevens nagegaan in hoeverre de toestand op het terrein veranderd is t.o.v. de vorige gepubliceerde versie.",
author = "{De Saeger}, Steven",
year = "2018",
month = "6",
day = "28",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3694",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst

AU - De Saeger, Steven

PY - 2018/6/28

Y1 - 2018/6/28

N2 - Om een correcte impactberekening te verwezenlijken heeft een naamloze vennootschap nood aan de meest recente vegetatiekartering van alle terreinen rond het industriedok te Oedelem. Deze terreinen werden in 2016 door INBO bezocht. De geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 worden onder de vorm van dit advies ter beschikking gesteld. Er wordt tevens nagegaan in hoeverre de toestand op het terrein veranderd is t.o.v. de vorige gepubliceerde versie.

AB - Om een correcte impactberekening te verwezenlijken heeft een naamloze vennootschap nood aan de meest recente vegetatiekartering van alle terreinen rond het industriedok te Oedelem. Deze terreinen werden in 2016 door INBO bezocht. De geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 worden onder de vorm van dit advies ter beschikking gesteld. Er wordt tevens nagegaan in hoeverre de toestand op het terrein veranderd is t.o.v. de vorige gepubliceerde versie.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart t.h.v. de zwaaikom in Ranst

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations