Vlaanderen.be

Research output

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk. / De Saeger, Steven (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3676).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Saeger, S 2018, Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3676, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Saeger, S. (2018). Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3676). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Saeger, Steven. / Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3676).

Bibtex

@book{b817be3969624b70ba98e5fcb42e74f8,
title = "Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk",
abstract = "Voor de opmaak van een beheerplan voor de omgeving van Berlare is een recente kartering (BWK- en habitattypologie) gewenst. In het kader van de INBO-opdracht voor het doorlopend actualiseren van de Natura 2000 Habitatkaart en BWK is dit gebied in 2017 gebiedsdekkend in kaart gebracht. Deze kaarten worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.",
author = "{De Saeger}, Steven",
year = "2018",
month = "5",
day = "3",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3676",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk

AU - De Saeger, Steven

PY - 2018/5/3

Y1 - 2018/5/3

N2 - Voor de opmaak van een beheerplan voor de omgeving van Berlare is een recente kartering (BWK- en habitattypologie) gewenst. In het kader van de INBO-opdracht voor het doorlopend actualiseren van de Natura 2000 Habitatkaart en BWK is dit gebied in 2017 gebiedsdekkend in kaart gebracht. Deze kaarten worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.

AB - Voor de opmaak van een beheerplan voor de omgeving van Berlare is een recente kartering (BWK- en habitattypologie) gewenst. In het kader van de INBO-opdracht voor het doorlopend actualiseren van de Natura 2000 Habitatkaart en BWK is dit gebied in 2017 gebiedsdekkend in kaart gebracht. Deze kaarten worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Berlare broek en Overmere-Donk

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations