Vlaanderen.be

Research output

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout. / De Saeger, Steven (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3589).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Saeger, S 2017, Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3589, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Saeger, S. (2017). Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3589). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Saeger, Steven. / Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3589).

Bibtex

@book{8c4395f7774c4d25b51d6ba584f4f6c0,
title = "Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout",
abstract = "Het Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide begeleidt de eigenaar van landgoed De Markgraaf bij de opmaak van een natuurmanagementplan. Voor dit managementplan is de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen nuttige informatie. De in 2017 geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.",
author = "{De Saeger}, Steven",
year = "2017",
month = "6",
day = "20",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3589",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout

AU - De Saeger, Steven

PY - 2017/6/20

Y1 - 2017/6/20

N2 - Het Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide begeleidt de eigenaar van landgoed De Markgraaf bij de opmaak van een natuurmanagementplan. Voor dit managementplan is de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen nuttige informatie. De in 2017 geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.

AB - Het Grenspark De Zoom – Kalmthoutse Heide begeleidt de eigenaar van landgoed De Markgraaf bij de opmaak van een natuurmanagementplan. Voor dit managementplan is de meest recente habitat- en vegetatiekarteringen nuttige informatie. De in 2017 geactualiseerde Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van landgoed De Markgraaf te Kalmthout

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations