Vlaanderen.be

Research output

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek. / De Saeger, Steven (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3678).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Saeger, S 2018, Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3678, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Saeger, S. (2018). Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3678). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Saeger, Steven. / Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3678).

Bibtex

@book{30fee67a323d421e9e0b7608ae3c9e22,
title = "Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek",
abstract = "Voor de opmaak van een beheerplan voor het Stamprooierbroek wil de beheerder beschikken over de meest recente vegetatiekaarten en plantengegevens. In het kader van de INBO-opdracht voor het doorlopend actualiseren van de Natura 2000 Habitatkaart en BWK is dit gebied in 2017 gebiedsdekkend in kaart gebracht. Deze kaarten worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd. Hierbij worden ook de tijdens de kartering verzamelde soortgegevens ontsloten.",
author = "{De Saeger}, Steven",
year = "2018",
month = "5",
day = "28",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3678",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek

AU - De Saeger, Steven

PY - 2018/5/28

Y1 - 2018/5/28

N2 - Voor de opmaak van een beheerplan voor het Stamprooierbroek wil de beheerder beschikken over de meest recente vegetatiekaarten en plantengegevens. In het kader van de INBO-opdracht voor het doorlopend actualiseren van de Natura 2000 Habitatkaart en BWK is dit gebied in 2017 gebiedsdekkend in kaart gebracht. Deze kaarten worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd. Hierbij worden ook de tijdens de kartering verzamelde soortgegevens ontsloten.

AB - Voor de opmaak van een beheerplan voor het Stamprooierbroek wil de beheerder beschikken over de meest recente vegetatiekaarten en plantengegevens. In het kader van de INBO-opdracht voor het doorlopend actualiseren van de Natura 2000 Habitatkaart en BWK is dit gebied in 2017 gebiedsdekkend in kaart gebracht. Deze kaarten worden onder de vorm van dit advies gepubliceerd. Hierbij worden ook de tijdens de kartering verzamelde soortgegevens ontsloten.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actualisatie van de Biologische Waarderingskaart en Natura 2000 Habitatkaart van Stramprooierbroek

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations