Vlaanderen.be

Research output

Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders). / Ameeuw, Griet (Main author); Courtens, Wouter.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2008. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1780).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Ameeuw, G & Courtens, W 2008, Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.1780, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Ameeuw, G., & Courtens, W. (2008). Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.1780). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Ameeuw, Griet ; Courtens, Wouter. / Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2008. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.1780).

Bibtex

@book{6b9437b53a03482e85456d4f107e28db,
title = "Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders)",
author = "Griet Ameeuw and Wouter Courtens",
year = "2008",
month = "9",
day = "10",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.1780",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders)

AU - Ameeuw, Griet

AU - Courtens, Wouter

PY - 2008/9/10

Y1 - 2008/9/10

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Actuele toestand en evolutie van Europese natuurwaarden in de Oostkustpolders (vogelrichtlijngebied Poldercomplex en habitatrichtlijngebied Polders)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2008.156_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2008.156.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations