Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk. / De Vos, Bruno (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2297).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Vos, B 2010, Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2297, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Vos, B. (2010). Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2297). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Vos, Bruno. / Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2297).

Bibtex

@book{31e51e23e20e452babbd4bf67ba973dc,
title = "Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk",
abstract = "In het domeinbos {"}Hoge vijvers{"} te Arendonk voorziet het uitgebreid bosbeheerplan in een compenserende bebossing en een bosuitbreiding op vier percelen. De bodems zijn vrij nat en hebben een landbouwkundig gebruik gekend. Men vraagt advies over de aan te planten boomsoorten. Op basis van de gegevens uit de bodemkaart en het voormalig bemestingsregime worden -gebruik makend van het expertsysteem BOBO- de meest standplaatsgeschikte hoofdboomsoorten geselecteerd. Daarenboven wordt de aanplanting van een aantal nevenboomsoorten en struiksoorten geadviseerd.",
author = "{De Vos}, Bruno",
year = "2010",
month = "6",
day = "24",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2297",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk

AU - De Vos, Bruno

PY - 2010/6/24

Y1 - 2010/6/24

N2 - In het domeinbos "Hoge vijvers" te Arendonk voorziet het uitgebreid bosbeheerplan in een compenserende bebossing en een bosuitbreiding op vier percelen. De bodems zijn vrij nat en hebben een landbouwkundig gebruik gekend. Men vraagt advies over de aan te planten boomsoorten. Op basis van de gegevens uit de bodemkaart en het voormalig bemestingsregime worden -gebruik makend van het expertsysteem BOBO- de meest standplaatsgeschikte hoofdboomsoorten geselecteerd. Daarenboven wordt de aanplanting van een aantal nevenboomsoorten en struiksoorten geadviseerd.

AB - In het domeinbos "Hoge vijvers" te Arendonk voorziet het uitgebreid bosbeheerplan in een compenserende bebossing en een bosuitbreiding op vier percelen. De bodems zijn vrij nat en hebben een landbouwkundig gebruik gekend. Men vraagt advies over de aan te planten boomsoorten. Op basis van de gegevens uit de bodemkaart en het voormalig bemestingsregime worden -gebruik makend van het expertsysteem BOBO- de meest standplaatsgeschikte hoofdboomsoorten geselecteerd. Daarenboven wordt de aanplanting van een aantal nevenboomsoorten en struiksoorten geadviseerd.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende bebossing van percelen gelegen Hoge vijvers te Arendonk

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations