Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010. / Stienen, Eric (Main author); Courtens, Wouter.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2416).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Stienen, E & Courtens, W 2010, Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2416, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Stienen, E., & Courtens, W. (2010). Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2416). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Stienen, Eric ; Courtens, Wouter. / Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2416).

Bibtex

@book{b202d23a40804f1cabc3a5907f515896,
title = "Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010",
abstract = "In 2005 werden het Sternenschiereiland, de Baai van Heist en de omliggende havendokken omwille van het belang voor kustbroedvogels afgebakend als Speciale Beschermingszone in het kader van de Vogelrichtlijn. Er werd als doel vooropgesteld dat er hoogkwalitatief broedhabitat voor verschillende sternensoorten aanwezig moet zijn. A.d.h.v. de broedresultaten van de vorige jaren worden in dit advies conclusies getrokken m.b.t. het beheer van het broedhabitat en vervolgens worden aanbevelingen geformuleerd om het Sternenschiereiland geschikt te maken voor het broedseizoen 2011.",
author = "Eric Stienen and Wouter Courtens",
year = "2010",
month = "11",
day = "17",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2416",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010

AU - Stienen, Eric

AU - Courtens, Wouter

PY - 2010/11/17

Y1 - 2010/11/17

N2 - In 2005 werden het Sternenschiereiland, de Baai van Heist en de omliggende havendokken omwille van het belang voor kustbroedvogels afgebakend als Speciale Beschermingszone in het kader van de Vogelrichtlijn. Er werd als doel vooropgesteld dat er hoogkwalitatief broedhabitat voor verschillende sternensoorten aanwezig moet zijn. A.d.h.v. de broedresultaten van de vorige jaren worden in dit advies conclusies getrokken m.b.t. het beheer van het broedhabitat en vervolgens worden aanbevelingen geformuleerd om het Sternenschiereiland geschikt te maken voor het broedseizoen 2011.

AB - In 2005 werden het Sternenschiereiland, de Baai van Heist en de omliggende havendokken omwille van het belang voor kustbroedvogels afgebakend als Speciale Beschermingszone in het kader van de Vogelrichtlijn. Er werd als doel vooropgesteld dat er hoogkwalitatief broedhabitat voor verschillende sternensoorten aanwezig moet zijn. A.d.h.v. de broedresultaten van de vorige jaren worden in dit advies conclusies getrokken m.b.t. het beheer van het broedhabitat en vervolgens worden aanbevelingen geformuleerd om het Sternenschiereiland geschikt te maken voor het broedseizoen 2011.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende beheermaatregelen en inrichtingswerken op het Sterneneiland - najaar 2010

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.240.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.240_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations