Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene. / Van Den Berge, Koen (Main author); Huysentruyt, Frank.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2916).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Den Berge, K & Huysentruyt, F 2013, Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2916, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Den Berge, K., & Huysentruyt, F. (2013). Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2916). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Den Berge, Koen ; Huysentruyt, Frank. / Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2916).

Bibtex

@book{fabbff99419540858b38b27556c7ed6a,
title = "Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene",
abstract = "Langs het bosreservaat de Heirnisse (Stekene & Sint-Niklaas) wenst men een fietspad aan te leggen. In het gebied zijn boommarters al meer dan tien jaar aanwezig. Er is ook een kans dat otter hier terug komt. Om die reden zou men bovenop de aanleg van dat fietspad ook verkeersdrempels, snelheidsremmers, bosverbindingen en een richel onder een brug aanleggen om verkeersslachtoffers onder de fauna te voorkomen. In dit advies wordt nagegaan of de voorgestelde corridors en maatregelen effectief kunnen zijn. We gaan ook na hoe de faunapassage onder de brug zo effectief mogelijk ingericht kan worden. Men vraagt ook of het plaatsen van wildspiegels zinvol is.",
author = "{Van Den Berge}, Koen and Frank Huysentruyt",
year = "2013",
month = "3",
day = "11",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2916",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene

AU - Van Den Berge, Koen

AU - Huysentruyt, Frank

PY - 2013/3/11

Y1 - 2013/3/11

N2 - Langs het bosreservaat de Heirnisse (Stekene & Sint-Niklaas) wenst men een fietspad aan te leggen. In het gebied zijn boommarters al meer dan tien jaar aanwezig. Er is ook een kans dat otter hier terug komt. Om die reden zou men bovenop de aanleg van dat fietspad ook verkeersdrempels, snelheidsremmers, bosverbindingen en een richel onder een brug aanleggen om verkeersslachtoffers onder de fauna te voorkomen. In dit advies wordt nagegaan of de voorgestelde corridors en maatregelen effectief kunnen zijn. We gaan ook na hoe de faunapassage onder de brug zo effectief mogelijk ingericht kan worden. Men vraagt ook of het plaatsen van wildspiegels zinvol is.

AB - Langs het bosreservaat de Heirnisse (Stekene & Sint-Niklaas) wenst men een fietspad aan te leggen. In het gebied zijn boommarters al meer dan tien jaar aanwezig. Er is ook een kans dat otter hier terug komt. Om die reden zou men bovenop de aanleg van dat fietspad ook verkeersdrempels, snelheidsremmers, bosverbindingen en een richel onder een brug aanleggen om verkeersslachtoffers onder de fauna te voorkomen. In dit advies wordt nagegaan of de voorgestelde corridors en maatregelen effectief kunnen zijn. We gaan ook na hoe de faunapassage onder de brug zo effectief mogelijk ingericht kan worden. Men vraagt ook of het plaatsen van wildspiegels zinvol is.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de aanleg van een fietspad langs de Weiman- en Koebrugstraat te Sint-Niklaas en te Stekene

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2013.24.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2013.24_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations