Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit. / De Charleroy, Daniel (Main author); Coeck, Johan.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2434).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Charleroy, D & Coeck, J 2011, Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2434, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Charleroy, D., & Coeck, J. (2011). Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2434). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Charleroy, Daniel ; Coeck, Johan. / Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2434).

Bibtex

@book{adedd45b6fa14086a4728d35d57a5f70,
title = "Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit",
abstract = "Men overweegt een aanpassing van het Visserijbesluit. Er wordt beoordeeld in het advies of de voorgestelde aanpassingen tegemoet komen aan de vooropgestelde doelen voor minder en eenduidiger rregels, om te beschermen wat bescherming nodig heeft en voor een ecologische inpassing van de visserij.. In dit advies wordt verder nog nagegaan of het mogelijk is om op basis van ecologische criteria (delen van) de bevaarbare waterlopen, alsook de waterplassen die in verbinding daarmee staan, op te lijsten waar het niet aangewezen is om te vissen tijdens de zogenaamde gesloten tijd en 's nachts.",
author = "{De Charleroy}, Daniel and Johan Coeck",
year = "2011",
month = "2",
day = "21",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2434",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit

AU - De Charleroy, Daniel

AU - Coeck, Johan

PY - 2011/2/21

Y1 - 2011/2/21

N2 - Men overweegt een aanpassing van het Visserijbesluit. Er wordt beoordeeld in het advies of de voorgestelde aanpassingen tegemoet komen aan de vooropgestelde doelen voor minder en eenduidiger rregels, om te beschermen wat bescherming nodig heeft en voor een ecologische inpassing van de visserij.. In dit advies wordt verder nog nagegaan of het mogelijk is om op basis van ecologische criteria (delen van) de bevaarbare waterlopen, alsook de waterplassen die in verbinding daarmee staan, op te lijsten waar het niet aangewezen is om te vissen tijdens de zogenaamde gesloten tijd en 's nachts.

AB - Men overweegt een aanpassing van het Visserijbesluit. Er wordt beoordeeld in het advies of de voorgestelde aanpassingen tegemoet komen aan de vooropgestelde doelen voor minder en eenduidiger rregels, om te beschermen wat bescherming nodig heeft en voor een ecologische inpassing van de visserij.. In dit advies wordt verder nog nagegaan of het mogelijk is om op basis van ecologische criteria (delen van) de bevaarbare waterlopen, alsook de waterplassen die in verbinding daarmee staan, op te lijsten waar het niet aangewezen is om te vissen tijdens de zogenaamde gesloten tijd en 's nachts.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de aanpassing van het visserijbesluit

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.255.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.255_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations