Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei. / Vanden Broeck, An (Main author); Cox, Karen; Mergeay, Joachim.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2554).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vanden Broeck, A, Cox, K & Mergeay, J 2011, Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2554, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vanden Broeck, A., Cox, K., & Mergeay, J. (2011). Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2554). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vanden Broeck, An ; Cox, Karen ; Mergeay, Joachim. / Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2554).

Bibtex

@book{f5afa761ef314283ae30faa969110de3,
title = "Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei",
abstract = "Litteratuurgegevens en de resultaten van eigen onderzoek naar de genetische variatie van de Europese zwarte populier in West-Vlaanderen vormen de basis van dit advies. Er wordt nagegaan of het gebruik van lokaal, streekeigen plantmateriaal goede garanties biedt voor het voortbestaan van zwarte populier als zuivere soort. Vervolgens worden richtlijnen geformuleerd wat betreft het te kiezen plantmateriaal voor de aanplant van zwarte populier in de IJzervallei.",
author = "{Vanden Broeck}, An and Karen Cox and Joachim Mergeay",
year = "2011",
month = "6",
day = "21",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2554",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei

AU - Vanden Broeck, An

AU - Cox, Karen

AU - Mergeay, Joachim

PY - 2011/6/21

Y1 - 2011/6/21

N2 - Litteratuurgegevens en de resultaten van eigen onderzoek naar de genetische variatie van de Europese zwarte populier in West-Vlaanderen vormen de basis van dit advies. Er wordt nagegaan of het gebruik van lokaal, streekeigen plantmateriaal goede garanties biedt voor het voortbestaan van zwarte populier als zuivere soort. Vervolgens worden richtlijnen geformuleerd wat betreft het te kiezen plantmateriaal voor de aanplant van zwarte populier in de IJzervallei.

AB - Litteratuurgegevens en de resultaten van eigen onderzoek naar de genetische variatie van de Europese zwarte populier in West-Vlaanderen vormen de basis van dit advies. Er wordt nagegaan of het gebruik van lokaal, streekeigen plantmateriaal goede garanties biedt voor het voortbestaan van zwarte populier als zuivere soort. Vervolgens worden richtlijnen geformuleerd wat betreft het te kiezen plantmateriaal voor de aanplant van zwarte populier in de IJzervallei.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de aanplant van zwarte populier in de Ijzervallei

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations