Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent). / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3317).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2015, Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3317, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2015). Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3317). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2015. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3317).

Bibtex

@book{fe0b14911b1c46688549526fca73e550,
title = "Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent)",
abstract = "Storm Management NV wil in naam en voor rekening van Storm 24 bvba in oprichting, vier windturbines bouwen te Mendonk (Gent). Aan het studiebureau Grontmij Belgium NV werd gevraagd een “aanvraag tot ontheffing van project-MER-plicht” voor voornoemd project op te stellen (Van den Balck, 2015), omdat volgens het MER-besluit van de Vlaamse regering van 10/12/2004 projecten voor de plaatsing van 20 windturbines of meer of van 4 windturbines of meer die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op een bijzonder beschermd gebied onder de bijlage 2 van het besluit vallen. Voor deze projecten kan een project-MER of een gemotiveerd verzoek tot ontheffing worden opgesteld.",
author = "Joris Everaert",
year = "2015",
month = "6",
day = "15",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3317",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent)

AU - Everaert, Joris

PY - 2015/6/15

Y1 - 2015/6/15

N2 - Storm Management NV wil in naam en voor rekening van Storm 24 bvba in oprichting, vier windturbines bouwen te Mendonk (Gent). Aan het studiebureau Grontmij Belgium NV werd gevraagd een “aanvraag tot ontheffing van project-MER-plicht” voor voornoemd project op te stellen (Van den Balck, 2015), omdat volgens het MER-besluit van de Vlaamse regering van 10/12/2004 projecten voor de plaatsing van 20 windturbines of meer of van 4 windturbines of meer die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op een bijzonder beschermd gebied onder de bijlage 2 van het besluit vallen. Voor deze projecten kan een project-MER of een gemotiveerd verzoek tot ontheffing worden opgesteld.

AB - Storm Management NV wil in naam en voor rekening van Storm 24 bvba in oprichting, vier windturbines bouwen te Mendonk (Gent). Aan het studiebureau Grontmij Belgium NV werd gevraagd een “aanvraag tot ontheffing van project-MER-plicht” voor voornoemd project op te stellen (Van den Balck, 2015), omdat volgens het MER-besluit van de Vlaamse regering van 10/12/2004 projecten voor de plaatsing van 20 windturbines of meer of van 4 windturbines of meer die een aanzienlijke invloed kunnen hebben op een bijzonder beschermd gebied onder de bijlage 2 van het besluit vallen. Voor deze projecten kan een project-MER of een gemotiveerd verzoek tot ontheffing worden opgesteld.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de aanvraag tot ontheffing van project-MERplicht voor een windturbineproject te Mendonk (Gent)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations