Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel. / Stevens, Maarten (Main author); Van den Bergh, Erika.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2272).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Stevens, M & Van den Bergh, E 2010, Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2272, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Stevens, M., & Van den Bergh, E. (2010). Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2272). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Stevens, Maarten ; Van den Bergh, Erika. / Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2272).

Bibtex

@book{8bfd01b967194bab8f5d8b3f5bbe682f,
title = "Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel",
abstract = "De kerncentrale van Doel wenst voor de lozing van koelwater in de Schelde een afwijking van de VLAREM sectorale voorwaarden. Dergelijke afwijking is wettelijk mogelijk wanneer de exploitant beschikt over een goedgekeurd studierapport en de lozing voldoet aan de in dergelijk rapport beschreven maximumtemperaturen, debiet en andere randvoorwaarden. Het advies schetst het wettelijk kader en de effecten zoals beschreven in het studierapport worden kwalitatief onder de loep genomen. Er worden opmerkingen geformuleerd betreffende de gevolgde methodiek (theoretische benadering, modelberekeningen) en de impactinschatting voor biota (directe en indirecte effecten).",
author = "Maarten Stevens and {Van den Bergh}, Erika",
year = "2010",
month = "4",
day = "27",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2272",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel

AU - Stevens, Maarten

AU - Van den Bergh, Erika

PY - 2010/4/27

Y1 - 2010/4/27

N2 - De kerncentrale van Doel wenst voor de lozing van koelwater in de Schelde een afwijking van de VLAREM sectorale voorwaarden. Dergelijke afwijking is wettelijk mogelijk wanneer de exploitant beschikt over een goedgekeurd studierapport en de lozing voldoet aan de in dergelijk rapport beschreven maximumtemperaturen, debiet en andere randvoorwaarden. Het advies schetst het wettelijk kader en de effecten zoals beschreven in het studierapport worden kwalitatief onder de loep genomen. Er worden opmerkingen geformuleerd betreffende de gevolgde methodiek (theoretische benadering, modelberekeningen) en de impactinschatting voor biota (directe en indirecte effecten).

AB - De kerncentrale van Doel wenst voor de lozing van koelwater in de Schelde een afwijking van de VLAREM sectorale voorwaarden. Dergelijke afwijking is wettelijk mogelijk wanneer de exploitant beschikt over een goedgekeurd studierapport en de lozing voldoet aan de in dergelijk rapport beschreven maximumtemperaturen, debiet en andere randvoorwaarden. Het advies schetst het wettelijk kader en de effecten zoals beschreven in het studierapport worden kwalitatief onder de loep genomen. Er worden opmerkingen geformuleerd betreffende de gevolgde methodiek (theoretische benadering, modelberekeningen) en de impactinschatting voor biota (directe en indirecte effecten).

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de afwijking van de Vlaremregelgeving bij lozing van koelwater te Doel

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.111.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.111_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations