Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen. / Van Landuyt, Wouter (Main author); Van Ryckegem, Gunther.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2426).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Landuyt, W & Van Ryckegem, G 2010, Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2426, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Landuyt, W., & Van Ryckegem, G. (2010). Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2426). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Landuyt, Wouter ; Van Ryckegem, Gunther. / Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2426).

Bibtex

@book{b4bbc6e4045e47dca21ffed02af3b7dd,
title = "Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen",
abstract = "In het stedelijk natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen te Gent bevindt zich een zandige donk die halverwege de jaren zestig bebost werd met spar, den en lork. In het kader van het nieuwe beheerplan voor het stedelijk natuurreservaat wordt momenteel het rooien van de gebiedsvreemde aanplantingen op de donk onderzocht. In dit advies wordt de waarde van de site beschreven op basis van een botanische screening.",
author = "{Van Landuyt}, Wouter and {Van Ryckegem}, Gunther",
year = "2010",
month = "12",
day = "7",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2426",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen

AU - Van Landuyt, Wouter

AU - Van Ryckegem, Gunther

PY - 2010/12/7

Y1 - 2010/12/7

N2 - In het stedelijk natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen te Gent bevindt zich een zandige donk die halverwege de jaren zestig bebost werd met spar, den en lork. In het kader van het nieuwe beheerplan voor het stedelijk natuurreservaat wordt momenteel het rooien van de gebiedsvreemde aanplantingen op de donk onderzocht. In dit advies wordt de waarde van de site beschreven op basis van een botanische screening.

AB - In het stedelijk natuurreservaat Bourgoyen-Ossemeersen te Gent bevindt zich een zandige donk die halverwege de jaren zestig bebost werd met spar, den en lork. In het kader van het nieuwe beheerplan voor het stedelijk natuurreservaat wordt momenteel het rooien van de gebiedsvreemde aanplantingen op de donk onderzocht. In dit advies wordt de waarde van de site beschreven op basis van een botanische screening.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de botanische waarde Valkenhuisbos Bourgoyen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.250.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.250_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations