Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. / Paelinckx, Desiré (Main author); De Saeger, Steven; Vriens, Lieve.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2458).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Paelinckx, D, De Saeger, S & Vriens, L 2010, Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2458, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Paelinckx, D., De Saeger, S., & Vriens, L. (2010). Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2458). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Paelinckx, Desiré ; De Saeger, Steven ; Vriens, Lieve. / Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2458).

Bibtex

@book{6e93c37f364f4e96ab2506e06a5a375a,
title = "Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet",
abstract = "In het kader van ruimtelijke bestemmingswijzigingen bestaat er een procedure betreffende de inventarisatie, de kennisgeving, de aanvraag tot correctie en de oprichting en de werking van de Verificatiecommissie. Deze commissie heeft vragen betreffende de BWK-typologie van een aantal landbouwpercelen. Op basis van de soortenlijst, ingeschatte bedekkingen, algemene informatie en bijkomende opmerkingen wordt de BWK-typologie nogmaals beoordeeld om onduidelijkheden uit te klaren.",
author = "Desir{\'e} Paelinckx and {De Saeger}, Steven and Lieve Vriens",
year = "2010",
month = "12",
day = "7",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2458",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet

AU - Paelinckx, Desiré

AU - De Saeger, Steven

AU - Vriens, Lieve

PY - 2010/12/7

Y1 - 2010/12/7

N2 - In het kader van ruimtelijke bestemmingswijzigingen bestaat er een procedure betreffende de inventarisatie, de kennisgeving, de aanvraag tot correctie en de oprichting en de werking van de Verificatiecommissie. Deze commissie heeft vragen betreffende de BWK-typologie van een aantal landbouwpercelen. Op basis van de soortenlijst, ingeschatte bedekkingen, algemene informatie en bijkomende opmerkingen wordt de BWK-typologie nogmaals beoordeeld om onduidelijkheden uit te klaren.

AB - In het kader van ruimtelijke bestemmingswijzigingen bestaat er een procedure betreffende de inventarisatie, de kennisgeving, de aanvraag tot correctie en de oprichting en de werking van de Verificatiecommissie. Deze commissie heeft vragen betreffende de BWK-typologie van een aantal landbouwpercelen. Op basis van de soortenlijst, ingeschatte bedekkingen, algemene informatie en bijkomende opmerkingen wordt de BWK-typologie nogmaals beoordeeld om onduidelijkheden uit te klaren.

UR - https://pureportal.inbo.be/portal/en/publications/advies-betreffende-de-validatie-door-het-inbo-van-de-gegevensinzameling-door-de-vlm-in-het-kader-van-de-verificatiecommissie-naveen-bestemmingswijziging-in-ruimtelijke-uitvoeringsplannen(c5e4d995-66b9-4637-927d-4885202ab561).html

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de BWK-typologie in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.274.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.274_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations