Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'. / Demolder, Heidi (Main author); Boone, Niko; Lommaert, Leon; Peymen, Johan; Van Reeth, Wouter.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2487).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Demolder, H, Boone, N, Lommaert, L, Peymen, J & Van Reeth, W 2011, Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2487, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Demolder, H., Boone, N., Lommaert, L., Peymen, J., & Van Reeth, W. (2011). Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2487). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Demolder, Heidi ; Boone, Niko ; Lommaert, Leon ; Peymen, Johan ; Van Reeth, Wouter. / Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2487).

Bibtex

@book{660951658c5d44c0bd891fddae23d8a7,
title = "Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'",
abstract = "De definitie van ‘oppervlakte effectief natuurbeheer’ in diverse beleidsrapporten is niet eenduidig. Dit leidde tot publicatie van verschillende oppervlaktegegevens voor dezelfde indicator. Dit advies gaat na hoe de verschillende waarden van de indicator ‘oppervlakte effectief natuurbeheer’ in Vlaamse en internationale beleidsrapporten verklaard kunnen worden. Daarna wordt geprobeerd het begrip ‘effectief natuurbeheer’ eenduidig te omschrijven en de indicator te verfijnen. Er wordt ook nagegaan in hoeverre de huidige uitvoeringsinstrumenten bijdragen tot deze (verfijnde) indicator.",
author = "Heidi Demolder and Niko Boone and Leon Lommaert and Johan Peymen and {Van Reeth}, Wouter",
year = "2011",
month = "7",
day = "5",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2487",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'

AU - Demolder, Heidi

AU - Boone, Niko

AU - Lommaert, Leon

AU - Peymen, Johan

AU - Van Reeth, Wouter

PY - 2011/7/5

Y1 - 2011/7/5

N2 - De definitie van ‘oppervlakte effectief natuurbeheer’ in diverse beleidsrapporten is niet eenduidig. Dit leidde tot publicatie van verschillende oppervlaktegegevens voor dezelfde indicator. Dit advies gaat na hoe de verschillende waarden van de indicator ‘oppervlakte effectief natuurbeheer’ in Vlaamse en internationale beleidsrapporten verklaard kunnen worden. Daarna wordt geprobeerd het begrip ‘effectief natuurbeheer’ eenduidig te omschrijven en de indicator te verfijnen. Er wordt ook nagegaan in hoeverre de huidige uitvoeringsinstrumenten bijdragen tot deze (verfijnde) indicator.

AB - De definitie van ‘oppervlakte effectief natuurbeheer’ in diverse beleidsrapporten is niet eenduidig. Dit leidde tot publicatie van verschillende oppervlaktegegevens voor dezelfde indicator. Dit advies gaat na hoe de verschillende waarden van de indicator ‘oppervlakte effectief natuurbeheer’ in Vlaamse en internationale beleidsrapporten verklaard kunnen worden. Daarna wordt geprobeerd het begrip ‘effectief natuurbeheer’ eenduidig te omschrijven en de indicator te verfijnen. Er wordt ook nagegaan in hoeverre de huidige uitvoeringsinstrumenten bijdragen tot deze (verfijnde) indicator.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de definitie van de indicator 'oppervlakte effectief natuurbeheer'

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations