Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510. / De Saeger, Steven (Main author); Paelinckx, Desiré.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2486).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Saeger, S & Paelinckx, D 2011, Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2486, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Saeger, S., & Paelinckx, D. (2011). Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2486). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Saeger, Steven ; Paelinckx, Desiré. / Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2486).

Bibtex

@book{93891f99a12f461bbb6419a9f740e4e7,
title = "Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510",
abstract = "Laaggelegen schraal hooiland (habitattype 6510) is een Europees beschermd habitat waarvoor instandhoudingsdoelen opgemaakt moeten worden. Dit advies gaat na hoe dit habitattype (subtype Alopecurion) actueel gedefinieerd wordt in de Europese interpretatiegids, in Vlaanderen en in buurlanden en -regio’s, hoe het actueel opgenomen is in de habitatkaart en hoe het wordt voorgesteld op de potentiekaarten (POTNAT). Op basis daarvan wordt nagegaan of de Vlaamse interpretatie van de Europese interpretatiegids aangepast moet worden, of de vertaling van de eenheden van de Biologische Waarderingskaart naar habitattypes bijgesteld moet worden en of de potenties van het habitattype anders ingeschat moeten worden.",
author = "{De Saeger}, Steven and Desir{\'e} Paelinckx",
year = "2011",
month = "6",
day = "16",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2486",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510

AU - De Saeger, Steven

AU - Paelinckx, Desiré

PY - 2011/6/16

Y1 - 2011/6/16

N2 - Laaggelegen schraal hooiland (habitattype 6510) is een Europees beschermd habitat waarvoor instandhoudingsdoelen opgemaakt moeten worden. Dit advies gaat na hoe dit habitattype (subtype Alopecurion) actueel gedefinieerd wordt in de Europese interpretatiegids, in Vlaanderen en in buurlanden en -regio’s, hoe het actueel opgenomen is in de habitatkaart en hoe het wordt voorgesteld op de potentiekaarten (POTNAT). Op basis daarvan wordt nagegaan of de Vlaamse interpretatie van de Europese interpretatiegids aangepast moet worden, of de vertaling van de eenheden van de Biologische Waarderingskaart naar habitattypes bijgesteld moet worden en of de potenties van het habitattype anders ingeschat moeten worden.

AB - Laaggelegen schraal hooiland (habitattype 6510) is een Europees beschermd habitat waarvoor instandhoudingsdoelen opgemaakt moeten worden. Dit advies gaat na hoe dit habitattype (subtype Alopecurion) actueel gedefinieerd wordt in de Europese interpretatiegids, in Vlaanderen en in buurlanden en -regio’s, hoe het actueel opgenomen is in de habitatkaart en hoe het wordt voorgesteld op de potentiekaarten (POTNAT). Op basis daarvan wordt nagegaan of de Vlaamse interpretatie van de Europese interpretatiegids aangepast moet worden, of de vertaling van de eenheden van de Biologische Waarderingskaart naar habitattypes bijgesteld moet worden en of de potenties van het habitattype anders ingeschat moeten worden.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de definitie van het Natura 2000 habitattype 6510

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations