Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke). / Everaert, Joris (Main author); De Beck, Lode.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2403).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Everaert, J & De Beck, L 2010, Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2403, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J., & De Beck, L. (2010). Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2403). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris ; De Beck, Lode. / Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2403).

Bibtex

@book{b5542b4bbdf5473bb1b4699d8d446c62,
title = "Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke)",
abstract = "In Kortrijk en Menen wordt de plaatsing van vijf windturbines gepland. Twee van de geplande windturbines liggen in de nabijheid van een grasland met poelen waar kamsalamander voorkomt. In dit advies wordt nagegaan of er een wettelijk kader bestaat voor de bescherming van de habitat van deze soort. Daarnaast wordt onderzocht of de plaatsing van twee windmolens in de nabijheid van het leefgebied van de kamsalamander, schadelijke effecten kan hebben op deze bedreigde soort.",
author = "Joris Everaert and {De Beck}, Lode",
year = "2010",
month = "10",
day = "14",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2403",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke)

AU - Everaert, Joris

AU - De Beck, Lode

PY - 2010/10/14

Y1 - 2010/10/14

N2 - In Kortrijk en Menen wordt de plaatsing van vijf windturbines gepland. Twee van de geplande windturbines liggen in de nabijheid van een grasland met poelen waar kamsalamander voorkomt. In dit advies wordt nagegaan of er een wettelijk kader bestaat voor de bescherming van de habitat van deze soort. Daarnaast wordt onderzocht of de plaatsing van twee windmolens in de nabijheid van het leefgebied van de kamsalamander, schadelijke effecten kan hebben op deze bedreigde soort.

AB - In Kortrijk en Menen wordt de plaatsing van vijf windturbines gepland. Twee van de geplande windturbines liggen in de nabijheid van een grasland met poelen waar kamsalamander voorkomt. In dit advies wordt nagegaan of er een wettelijk kader bestaat voor de bescherming van de habitat van deze soort. Daarnaast wordt onderzocht of de plaatsing van twee windmolens in de nabijheid van het leefgebied van de kamsalamander, schadelijke effecten kan hebben op deze bedreigde soort.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de impact van de bouw van twee windmolens op het leefgebied van kamsalamander te Potyzer (Aalbeke)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.230.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.230_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations