Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete. / Vanderhaeghe, Floris (Main author); Wouters, Jan; De Becker, Piet.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2721).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vanderhaeghe, F, Wouters, J & De Becker, P 2013, Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2721, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vanderhaeghe, F., Wouters, J., & De Becker, P. (2013). Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2721). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vanderhaeghe, Floris ; Wouters, Jan ; De Becker, Piet. / Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2721).

Bibtex

@book{769ea0d105944af088df1a9af140ff12,
title = "Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete",
abstract = "In het Habitatrichtlijngebied van de vallei van de Grote Nete is een grondwaterwinning operationeel. Ondanks langdurige meetreeksen van waterpeilen bestaat onduidelijkheid over de impact van de winning. Omdat de winning door een uitspraak van de Raad van State gedurende een jaar niet operationeel was, beschikken we nu over meetreeksen tijdens een periode zonder winning. Dit advies onderzoekt of er een betekenisvolle wijziging is opgetreden in de waterpeilen en of de eventuele wijzigingen in standplaatskenmerken kunnen resulteren in vegetatieveranderingen.",
author = "Floris Vanderhaeghe and Jan Wouters and {De Becker}, Piet",
year = "2013",
month = "2",
day = "11",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2721",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete

AU - Vanderhaeghe, Floris

AU - Wouters, Jan

AU - De Becker, Piet

PY - 2013/2/11

Y1 - 2013/2/11

N2 - In het Habitatrichtlijngebied van de vallei van de Grote Nete is een grondwaterwinning operationeel. Ondanks langdurige meetreeksen van waterpeilen bestaat onduidelijkheid over de impact van de winning. Omdat de winning door een uitspraak van de Raad van State gedurende een jaar niet operationeel was, beschikken we nu over meetreeksen tijdens een periode zonder winning. Dit advies onderzoekt of er een betekenisvolle wijziging is opgetreden in de waterpeilen en of de eventuele wijzigingen in standplaatskenmerken kunnen resulteren in vegetatieveranderingen.

AB - In het Habitatrichtlijngebied van de vallei van de Grote Nete is een grondwaterwinning operationeel. Ondanks langdurige meetreeksen van waterpeilen bestaat onduidelijkheid over de impact van de winning. Omdat de winning door een uitspraak van de Raad van State gedurende een jaar niet operationeel was, beschikken we nu over meetreeksen tijdens een periode zonder winning. Dit advies onderzoekt of er een betekenisvolle wijziging is opgetreden in de waterpeilen en of de eventuele wijzigingen in standplaatskenmerken kunnen resulteren in vegetatieveranderingen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de impact van de waterwinning te Balen-Nete

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2012.53.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2012.53_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations