Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2. / Van Ryckegem, Gunther (Main author); Demolder, Heidi; Van Uytvanck, Jan; Wouters, Jan.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2210).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Ryckegem, G, Demolder, H, Van Uytvanck, J & Wouters, J 2010, Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2210, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Ryckegem, G., Demolder, H., Van Uytvanck, J., & Wouters, J. (2010). Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2210). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Ryckegem, Gunther ; Demolder, Heidi ; Van Uytvanck, Jan ; Wouters, Jan. / Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2210).

Bibtex

@book{856d1a75282842a59f58e372b95c4773,
title = "Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2",
abstract = "In het kader van de Lange Termijn Visie Schelde-estuarium werden instandhoudingsdoelen vastgesteld waarbij voor Pikhaken-Hoogdonk graslandvegetaties van het habitattype 6510 vooropgesteld werden. Voor de uitwerking van het integraal inrichtingsplan wordt gevraagd onder welke randvoorwaarden een begrazingsbeheer met paarden inpasbaar is om de instandhoudingsdoelstellingen te realiseren. Op basis van de reeds bestaande ecosysteemvisie, een potentieanalyse en de abiotische randvoorwaarden, wordt in het advies een ontwikkelings- en onderhoudsbeheer voor de verschillende zones voorgesteld.",
author = "{Van Ryckegem}, Gunther and Heidi Demolder and {Van Uytvanck}, Jan and Jan Wouters",
year = "2010",
month = "3",
day = "17",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2210",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2

AU - Van Ryckegem, Gunther

AU - Demolder, Heidi

AU - Van Uytvanck, Jan

AU - Wouters, Jan

PY - 2010/3/17

Y1 - 2010/3/17

N2 - In het kader van de Lange Termijn Visie Schelde-estuarium werden instandhoudingsdoelen vastgesteld waarbij voor Pikhaken-Hoogdonk graslandvegetaties van het habitattype 6510 vooropgesteld werden. Voor de uitwerking van het integraal inrichtingsplan wordt gevraagd onder welke randvoorwaarden een begrazingsbeheer met paarden inpasbaar is om de instandhoudingsdoelstellingen te realiseren. Op basis van de reeds bestaande ecosysteemvisie, een potentieanalyse en de abiotische randvoorwaarden, wordt in het advies een ontwikkelings- en onderhoudsbeheer voor de verschillende zones voorgesteld.

AB - In het kader van de Lange Termijn Visie Schelde-estuarium werden instandhoudingsdoelen vastgesteld waarbij voor Pikhaken-Hoogdonk graslandvegetaties van het habitattype 6510 vooropgesteld werden. Voor de uitwerking van het integraal inrichtingsplan wordt gevraagd onder welke randvoorwaarden een begrazingsbeheer met paarden inpasbaar is om de instandhoudingsdoelstellingen te realiseren. Op basis van de reeds bestaande ecosysteemvisie, een potentieanalyse en de abiotische randvoorwaarden, wordt in het advies een ontwikkelings- en onderhoudsbeheer voor de verschillende zones voorgesteld.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de inpasbaarheid van begrazing met paarden in Pikhaken - GOG Hollaken - Hoogdonk deel 2

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.49.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.49_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations