Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3103).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Everaert, J 2014, Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3103, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2014). Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3103). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3103).

Bibtex

@book{8ff74d48d9b342ef86f9c9ca0fb37eb2,
title = "Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen",
abstract = "In de haven van Antwerpen wordt op het Haveneiland de bouw van 10 windturbines gepland. In deel 9.4 van de lokalisatienota bij de aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning is de impact op de natuur ingeschat. In 2008 was er voor ongeveer hetzelfde gebied al een plan voor 7 windturbines. Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) gaf in 2009 hiervoor een gunstig advies, waarbij werd vermeld “dat het ANB geen noemenswaardige effecten ziet ontstaan t.a.v. de aanwezige natuurwaarden”. Volgens de lokalisatienota van de nieuwe aanvraag, wijzigt de invloed op de aanwezige natuurwaarden niet in vergelijking met het vroegere plan. In dit advies wordt nagegaan of de conclusie in de lokalisatienota inzake de mogelijke effecten op natuur correct is.",
author = "Joris Everaert",
year = "2014",
month = "2",
day = "26",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3103",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen

AU - Everaert, Joris

PY - 2014/2/26

Y1 - 2014/2/26

N2 - In de haven van Antwerpen wordt op het Haveneiland de bouw van 10 windturbines gepland. In deel 9.4 van de lokalisatienota bij de aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning is de impact op de natuur ingeschat. In 2008 was er voor ongeveer hetzelfde gebied al een plan voor 7 windturbines. Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) gaf in 2009 hiervoor een gunstig advies, waarbij werd vermeld “dat het ANB geen noemenswaardige effecten ziet ontstaan t.a.v. de aanwezige natuurwaarden”. Volgens de lokalisatienota van de nieuwe aanvraag, wijzigt de invloed op de aanwezige natuurwaarden niet in vergelijking met het vroegere plan. In dit advies wordt nagegaan of de conclusie in de lokalisatienota inzake de mogelijke effecten op natuur correct is.

AB - In de haven van Antwerpen wordt op het Haveneiland de bouw van 10 windturbines gepland. In deel 9.4 van de lokalisatienota bij de aanvraag voor een stedenbouwkundige vergunning is de impact op de natuur ingeschat. In 2008 was er voor ongeveer hetzelfde gebied al een plan voor 7 windturbines. Het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) gaf in 2009 hiervoor een gunstig advies, waarbij werd vermeld “dat het ANB geen noemenswaardige effecten ziet ontstaan t.a.v. de aanwezige natuurwaarden”. Volgens de lokalisatienota van de nieuwe aanvraag, wijzigt de invloed op de aanwezige natuurwaarden niet in vergelijking met het vroegere plan. In dit advies wordt nagegaan of de conclusie in de lokalisatienota inzake de mogelijke effecten op natuur correct is.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de inplanting van 10 windturbines in de haven van Antwerpen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2014.24.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2014.24_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations