Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling. / Stevens, Maarten (Main author); Breine, Jan.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3104).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Stevens, M & Breine, J 2014, Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3104, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Stevens, M., & Breine, J. (2014). Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3104). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Stevens, Maarten ; Breine, Jan. / Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3104).

Bibtex

@book{fe69df8910fe470e9d7666f935a34212,
title = "Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling",
abstract = "Het nieuwe visserijbesluit laat de semi-recreatieve visserij met fuiken toe op de Beneden-Zeeschelde, mits men in het bezit is van een vergunning. Het Palingbeheerplan, ter bescherming van de palingpopulatie, schortte de uitreiking van deze vergunning tijdelijk op. Dit verbod werd ingesteld omdat via de fuikvisserij een relatief grote hoeveelheid paling kan afgeoogst worden. Het toelaten ervan zou een negatieve invloed hebben op het behalen van de doelstelling van de Palingverordening. In dit advies wordt nagegaan of het toelaten van de fuikvisserij, het behalen van de doelstelling van de Palingverordening (negatief) zou be{\"i}nvloeden. Er wordt ook onderzocht wat de verwachting is van het effect van de fuikvisserij op langere termijn (15-25",
author = "Maarten Stevens and Jan Breine",
year = "2014",
month = "4",
day = "1",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3104",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling

AU - Stevens, Maarten

AU - Breine, Jan

PY - 2014/4/1

Y1 - 2014/4/1

N2 - Het nieuwe visserijbesluit laat de semi-recreatieve visserij met fuiken toe op de Beneden-Zeeschelde, mits men in het bezit is van een vergunning. Het Palingbeheerplan, ter bescherming van de palingpopulatie, schortte de uitreiking van deze vergunning tijdelijk op. Dit verbod werd ingesteld omdat via de fuikvisserij een relatief grote hoeveelheid paling kan afgeoogst worden. Het toelaten ervan zou een negatieve invloed hebben op het behalen van de doelstelling van de Palingverordening. In dit advies wordt nagegaan of het toelaten van de fuikvisserij, het behalen van de doelstelling van de Palingverordening (negatief) zou beïnvloeden. Er wordt ook onderzocht wat de verwachting is van het effect van de fuikvisserij op langere termijn (15-25

AB - Het nieuwe visserijbesluit laat de semi-recreatieve visserij met fuiken toe op de Beneden-Zeeschelde, mits men in het bezit is van een vergunning. Het Palingbeheerplan, ter bescherming van de palingpopulatie, schortte de uitreiking van deze vergunning tijdelijk op. Dit verbod werd ingesteld omdat via de fuikvisserij een relatief grote hoeveelheid paling kan afgeoogst worden. Het toelaten ervan zou een negatieve invloed hebben op het behalen van de doelstelling van de Palingverordening. In dit advies wordt nagegaan of het toelaten van de fuikvisserij, het behalen van de doelstelling van de Palingverordening (negatief) zou beïnvloeden. Er wordt ook onderzocht wat de verwachting is van het effect van de fuikvisserij op langere termijn (15-25

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de invloed van de fuikvisserij in de Beneden-Zeeschelde op paling

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2014.25.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2014.25_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations