Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper. / Belpaire, Claude (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2943).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Belpaire, C 2013, Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2943, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Belpaire, C. (2013). Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2943). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Belpaire, Claude. / Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2943).

Bibtex

@book{1196de902b2f4843ab239e9b4de1741f,
title = "Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper",
abstract = "Een soortenbeschermingsprogramma voor beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper is in opmaak. In het bekken van de Kleine Nete werd een achteruitgang van beekprik vastgesteld in de jaren ’70 en ’80. De reden van die achteruitgang is mogelijk het gebruik van pesticiden. Qua structuur- en waterkwaliteit lijkt er in die periode weinig veranderd. Hiervoor zijn er echter geen directe wetenschappelijke bewijzen beschikbaar. ANB wil nu weten of het gebruik van pesticiden een effect kan hebben op beekprik, en bij uitbreiding op rivierdonderpad of kleine modderkruiper. In dit advies worden beschikbare wetenschappelijke gegevens opgelijst die een negatief effect van pesticiden aantonen in eerste instantie op beekprik, en bij uitbreiding op ri",
author = "Claude Belpaire",
year = "2013",
month = "6",
day = "5",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2943",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper

AU - Belpaire, Claude

PY - 2013/6/5

Y1 - 2013/6/5

N2 - Een soortenbeschermingsprogramma voor beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper is in opmaak. In het bekken van de Kleine Nete werd een achteruitgang van beekprik vastgesteld in de jaren ’70 en ’80. De reden van die achteruitgang is mogelijk het gebruik van pesticiden. Qua structuur- en waterkwaliteit lijkt er in die periode weinig veranderd. Hiervoor zijn er echter geen directe wetenschappelijke bewijzen beschikbaar. ANB wil nu weten of het gebruik van pesticiden een effect kan hebben op beekprik, en bij uitbreiding op rivierdonderpad of kleine modderkruiper. In dit advies worden beschikbare wetenschappelijke gegevens opgelijst die een negatief effect van pesticiden aantonen in eerste instantie op beekprik, en bij uitbreiding op ri

AB - Een soortenbeschermingsprogramma voor beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper is in opmaak. In het bekken van de Kleine Nete werd een achteruitgang van beekprik vastgesteld in de jaren ’70 en ’80. De reden van die achteruitgang is mogelijk het gebruik van pesticiden. Qua structuur- en waterkwaliteit lijkt er in die periode weinig veranderd. Hiervoor zijn er echter geen directe wetenschappelijke bewijzen beschikbaar. ANB wil nu weten of het gebruik van pesticiden een effect kan hebben op beekprik, en bij uitbreiding op rivierdonderpad of kleine modderkruiper. In dit advies worden beschikbare wetenschappelijke gegevens opgelijst die een negatief effect van pesticiden aantonen in eerste instantie op beekprik, en bij uitbreiding op ri

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de invloed van pesticiden op beekprik, rivierdonderpad en kleine modderkruiper

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2013.45.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2013.45_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations