Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest. / Huysentruyt, Frank (Main author); Casaer, Jim.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2358).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Huysentruyt, F & Casaer, J 2010, Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2358, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Huysentruyt, F., & Casaer, J. (2010). Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2358). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Huysentruyt, Frank ; Casaer, Jim. / Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2358).

Bibtex

@book{079763df59184c538d8a49c9ecdb5a5f,
title = "Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest",
abstract = "Naar aanleiding van een klacht bij de Europese Commissie vraagt DG Milieu aan Vlaanderen een toelichting m.b.t. de jacht op houtduiven. Er wordt verwezen naar de resultaten van een INBO-studie over houtduiven. Dit advies gaat na wat de verhouding standvogels/trekvogels is bij houtduiven in Vlaanderen eind februari, hoeveel houtduiven er op het einde van de winter in Belgi{\"e} verblijven en doortrekken door Vlaanderen en in welke maanden de voorjaarstrek het grootst is. Daarnaast wordt onderzocht welk percentage van de populatie op het einde van de winter behoort tot de lokale broedpopulatie.",
author = "Frank Huysentruyt and Jim Casaer",
year = "2010",
month = "7",
day = "22",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2358",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest

AU - Huysentruyt, Frank

AU - Casaer, Jim

PY - 2010/7/22

Y1 - 2010/7/22

N2 - Naar aanleiding van een klacht bij de Europese Commissie vraagt DG Milieu aan Vlaanderen een toelichting m.b.t. de jacht op houtduiven. Er wordt verwezen naar de resultaten van een INBO-studie over houtduiven. Dit advies gaat na wat de verhouding standvogels/trekvogels is bij houtduiven in Vlaanderen eind februari, hoeveel houtduiven er op het einde van de winter in België verblijven en doortrekken door Vlaanderen en in welke maanden de voorjaarstrek het grootst is. Daarnaast wordt onderzocht welk percentage van de populatie op het einde van de winter behoort tot de lokale broedpopulatie.

AB - Naar aanleiding van een klacht bij de Europese Commissie vraagt DG Milieu aan Vlaanderen een toelichting m.b.t. de jacht op houtduiven. Er wordt verwezen naar de resultaten van een INBO-studie over houtduiven. Dit advies gaat na wat de verhouding standvogels/trekvogels is bij houtduiven in Vlaanderen eind februari, hoeveel houtduiven er op het einde van de winter in België verblijven en doortrekken door Vlaanderen en in welke maanden de voorjaarstrek het grootst is. Daarnaast wordt onderzocht welk percentage van de populatie op het einde van de winter behoort tot de lokale broedpopulatie.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de jacht op houtduiven in het Vlaamse gewest

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.197.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.197_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations