Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels. / Gyselings, Ralf (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2855).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Gyselings, R 2013, Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2855, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Gyselings, R. (2013). Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2855). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Gyselings, Ralf. / Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2855).

Bibtex

@book{ec9b63027e8a4e87b0111fe2c17939d9,
title = "Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels",
abstract = "De provincie Antwerpen neemt sinds enkele jaren een co{\"o}rdinerende rol op inzake beleid, beheer en beleving van de Antwerpse fortengordels. Deze gordels vormen een een belangrijk leef- en overwinteringsgebied voor tal van vleermuisssoorten. Om een onderbouwd beheer te kunnen voeren, kan een monitoringsprogramma ondersteunend werken. Dit advies geeft aan welke onderzoeksopzet en welke onderzoekstechnieken best opgenomen worden in een monitoringsprogramma voor de Antwerpse fortengordels.",
author = "Ralf Gyselings",
year = "2013",
month = "5",
day = "15",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2855",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels

AU - Gyselings, Ralf

PY - 2013/5/15

Y1 - 2013/5/15

N2 - De provincie Antwerpen neemt sinds enkele jaren een coördinerende rol op inzake beleid, beheer en beleving van de Antwerpse fortengordels. Deze gordels vormen een een belangrijk leef- en overwinteringsgebied voor tal van vleermuisssoorten. Om een onderbouwd beheer te kunnen voeren, kan een monitoringsprogramma ondersteunend werken. Dit advies geeft aan welke onderzoeksopzet en welke onderzoekstechnieken best opgenomen worden in een monitoringsprogramma voor de Antwerpse fortengordels.

AB - De provincie Antwerpen neemt sinds enkele jaren een coördinerende rol op inzake beleid, beheer en beleving van de Antwerpse fortengordels. Deze gordels vormen een een belangrijk leef- en overwinteringsgebied voor tal van vleermuisssoorten. Om een onderbouwd beheer te kunnen voeren, kan een monitoringsprogramma ondersteunend werken. Dit advies geeft aan welke onderzoeksopzet en welke onderzoekstechnieken best opgenomen worden in een monitoringsprogramma voor de Antwerpse fortengordels.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de monitoring van de vleermuispopulaties in de Antwerpse fortengordels

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2012.153.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2012.153_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations