Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen. / De Bie, Els (Main author); De Saeger, Steven.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3771).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Bie, E & De Saeger, S 2019, Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3771, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Bie, E., & De Saeger, S. (2019). Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3771). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Bie, Els ; De Saeger, Steven. / Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3771).

Bibtex

@book{7c484ff68bc2409c880b2f3a8d93d7b5,
title = "Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen",
abstract = "De verschillende namen voor de regionaal belangrijke biotopen (dit zijn Regionaal belangrijke biotopen (rbb) zijn: biotopen die naar biologische waarden en belang voor de biodiversiteit vergelijkbaar zijn met habitattypen, maar die op Europees niveau minder bedreigd zijn en daardoor niet zijn toegevoegd aan de lijst van Europees beschermde Natura 2000 habitattypen (regionaal belangrijke biotopen behoren vaak wel tot het leefgebied van Europees beschermde soorten in uitvoering van de Habitat- of Vogelrichtlijn) EN die een Vlaamse bescherming genieten in uitvoering van het Natuur- en/of Bosdecreet) worden naast mekaar gelegd en een definitieve naamgeving wordt voorgesteld.",
author = "{De Bie}, Els and {De Saeger}, Steven",
year = "2019",
month = "6",
day = "7",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3771",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen

AU - De Bie, Els

AU - De Saeger, Steven

PY - 2019/6/7

Y1 - 2019/6/7

N2 - De verschillende namen voor de regionaal belangrijke biotopen (dit zijn Regionaal belangrijke biotopen (rbb) zijn: biotopen die naar biologische waarden en belang voor de biodiversiteit vergelijkbaar zijn met habitattypen, maar die op Europees niveau minder bedreigd zijn en daardoor niet zijn toegevoegd aan de lijst van Europees beschermde Natura 2000 habitattypen (regionaal belangrijke biotopen behoren vaak wel tot het leefgebied van Europees beschermde soorten in uitvoering van de Habitat- of Vogelrichtlijn) EN die een Vlaamse bescherming genieten in uitvoering van het Natuur- en/of Bosdecreet) worden naast mekaar gelegd en een definitieve naamgeving wordt voorgesteld.

AB - De verschillende namen voor de regionaal belangrijke biotopen (dit zijn Regionaal belangrijke biotopen (rbb) zijn: biotopen die naar biologische waarden en belang voor de biodiversiteit vergelijkbaar zijn met habitattypen, maar die op Europees niveau minder bedreigd zijn en daardoor niet zijn toegevoegd aan de lijst van Europees beschermde Natura 2000 habitattypen (regionaal belangrijke biotopen behoren vaak wel tot het leefgebied van Europees beschermde soorten in uitvoering van de Habitat- of Vogelrichtlijn) EN die een Vlaamse bescherming genieten in uitvoering van het Natuur- en/of Bosdecreet) worden naast mekaar gelegd en een definitieve naamgeving wordt voorgesteld.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de namen van de regionaal belangrijke biotopen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations