Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk. / Paelinckx, Desiré (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2619).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Paelinckx, D 2011, Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2619, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Paelinckx, D. (2011). Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2619). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Paelinckx, Desiré. / Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2619).

Bibtex

@book{79f32ff4245847819a812965fbb7db17,
title = "Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk",
abstract = "In uitvoering van het Masterplan 2020 Antwerpen wordt voor de R11 een streefbeeld opgemaakt. De streefbeeldstudie voor de herinrichting van deze gewestweg betracht een landschappelijke integratie en een inpassing in de ruimtelijke omgeving. Eventueel aanwezige natuurwaarden kunnen hierbij van belang zijn. In dit advies wordt nagegaan welke belangrijke natuurwaarden actueel aanwezig zijn op of in de omgeving van het her in te richten trac{\'e} van de R11.",
author = "Desir{\'e} Paelinckx",
year = "2011",
month = "10",
day = "10",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2619",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk

AU - Paelinckx, Desiré

PY - 2011/10/10

Y1 - 2011/10/10

N2 - In uitvoering van het Masterplan 2020 Antwerpen wordt voor de R11 een streefbeeld opgemaakt. De streefbeeldstudie voor de herinrichting van deze gewestweg betracht een landschappelijke integratie en een inpassing in de ruimtelijke omgeving. Eventueel aanwezige natuurwaarden kunnen hierbij van belang zijn. In dit advies wordt nagegaan welke belangrijke natuurwaarden actueel aanwezig zijn op of in de omgeving van het her in te richten tracé van de R11.

AB - In uitvoering van het Masterplan 2020 Antwerpen wordt voor de R11 een streefbeeld opgemaakt. De streefbeeldstudie voor de herinrichting van deze gewestweg betracht een landschappelijke integratie en een inpassing in de ruimtelijke omgeving. Eventueel aanwezige natuurwaarden kunnen hierbij van belang zijn. In dit advies wordt nagegaan welke belangrijke natuurwaarden actueel aanwezig zijn op of in de omgeving van het her in te richten tracé van de R11.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de natuurwaarde in de omgeving van het wegtrace van de R11 te Mortsel en Wilrijk

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2011.108.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2011.108_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations