Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde. / Mertens, Wim (Main author); Van Braeckel, Alexander; Van den Bergh, Erika; Vandevoorde, Bart; Van Ryckegem, Gunther.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3670).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Mertens, W, Van Braeckel, A, Van den Bergh, E, Vandevoorde, B & Van Ryckegem, G 2018, Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3670, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Mertens, W., Van Braeckel, A., Van den Bergh, E., Vandevoorde, B., & Van Ryckegem, G. (2018). Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3670). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Mertens, Wim ; Van Braeckel, Alexander ; Van den Bergh, Erika ; Vandevoorde, Bart ; Van Ryckegem, Gunther. / Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2018. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3670).

Bibtex

@book{a3136898e3a94074a0f2d02fe9f3ea85,
title = "Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde",
abstract = "Vlassenbroek en het aangrenzende Uiterdijk zijn projectgebieden van het geactualiseerde Sigmaplan, gelegen op het grondgebied van de stad Dendermonde. Het 11,7 ha grote Uiterdijk wordt volgens het geactualiseerde Sigmaplan ontpolderd. De ontpoldering van Uiterdijk is tevens een onderdeel van het Europese Life SPARC project. NV. De Vlaamse Waterweg (kortweg DVW) wil de ontpoldering in de loop van de komende jaren uitvoeren.",
author = "Wim Mertens and {Van Braeckel}, Alexander and {Van den Bergh}, Erika and Bart Vandevoorde and {Van Ryckegem}, Gunther",
year = "2018",
month = "7",
day = "27",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3670",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde

AU - Mertens, Wim

AU - Van Braeckel, Alexander

AU - Van den Bergh, Erika

AU - Vandevoorde, Bart

AU - Van Ryckegem, Gunther

PY - 2018/7/27

Y1 - 2018/7/27

N2 - Vlassenbroek en het aangrenzende Uiterdijk zijn projectgebieden van het geactualiseerde Sigmaplan, gelegen op het grondgebied van de stad Dendermonde. Het 11,7 ha grote Uiterdijk wordt volgens het geactualiseerde Sigmaplan ontpolderd. De ontpoldering van Uiterdijk is tevens een onderdeel van het Europese Life SPARC project. NV. De Vlaamse Waterweg (kortweg DVW) wil de ontpoldering in de loop van de komende jaren uitvoeren.

AB - Vlassenbroek en het aangrenzende Uiterdijk zijn projectgebieden van het geactualiseerde Sigmaplan, gelegen op het grondgebied van de stad Dendermonde. Het 11,7 ha grote Uiterdijk wordt volgens het geactualiseerde Sigmaplan ontpolderd. De ontpoldering van Uiterdijk is tevens een onderdeel van het Europese Life SPARC project. NV. De Vlaamse Waterweg (kortweg DVW) wil de ontpoldering in de loop van de komende jaren uitvoeren.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de ontpoldering en inrichting van Uiterdijk te Dendermonde

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations