Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers. / Buysse, David (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2184).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Buysse, D 2010, Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2184, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Buysse, D. (2010). Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2184). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Buysse, David. / Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2184).

Bibtex

@book{5e4071a18f324b8bad58508d64b92ede,
title = "Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers",
abstract = "Tal van kunstwerken zoals sifons, duikers, stuwen, watermolens, sluizen en bruggen verdelen het waterlopennetwerk in aparte trajecten. Levensgemeenschappen die via het water moeten migreren, worden op die manier belemmerd tijdens hun verplaatsing tussen potenti{\"e}le leefgebieden. Dit advies gaat na in welke mate sifons en duikers passeerbaar zijn voor migrerende vissen en geeft aan waarmee rekening kan gehouden worden bij het bouwen of herstellen van sifons om de vismigratie te bevorderen. Daarnaast wordt onderzocht in welke mate de sifon in het Schipdonkkanaal (Merendree) onder het Kanaal Gent-Oostende passeerbaar is voor migrerende vissen.",
author = "David Buysse",
year = "2010",
month = "2",
day = "9",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2184",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers

AU - Buysse, David

PY - 2010/2/9

Y1 - 2010/2/9

N2 - Tal van kunstwerken zoals sifons, duikers, stuwen, watermolens, sluizen en bruggen verdelen het waterlopennetwerk in aparte trajecten. Levensgemeenschappen die via het water moeten migreren, worden op die manier belemmerd tijdens hun verplaatsing tussen potentiële leefgebieden. Dit advies gaat na in welke mate sifons en duikers passeerbaar zijn voor migrerende vissen en geeft aan waarmee rekening kan gehouden worden bij het bouwen of herstellen van sifons om de vismigratie te bevorderen. Daarnaast wordt onderzocht in welke mate de sifon in het Schipdonkkanaal (Merendree) onder het Kanaal Gent-Oostende passeerbaar is voor migrerende vissen.

AB - Tal van kunstwerken zoals sifons, duikers, stuwen, watermolens, sluizen en bruggen verdelen het waterlopennetwerk in aparte trajecten. Levensgemeenschappen die via het water moeten migreren, worden op die manier belemmerd tijdens hun verplaatsing tussen potentiële leefgebieden. Dit advies gaat na in welke mate sifons en duikers passeerbaar zijn voor migrerende vissen en geeft aan waarmee rekening kan gehouden worden bij het bouwen of herstellen van sifons om de vismigratie te bevorderen. Daarnaast wordt onderzocht in welke mate de sifon in het Schipdonkkanaal (Merendree) onder het Kanaal Gent-Oostende passeerbaar is voor migrerende vissen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de passeerbaarheid voor vissen van sifons en duikers

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations