Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie. / Vanderhaeghe, Floris (Main author); Adriaens, Tim.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2373).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vanderhaeghe, F & Adriaens, T 2010, Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2373, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vanderhaeghe, F., & Adriaens, T. (2010). Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2373). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vanderhaeghe, Floris ; Adriaens, Tim. / Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2373).

Bibtex

@book{1e0daf89ce1c44968625431c15acc785,
title = "Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie",
abstract = "Langs de Plaatsbeek, die uitmondt in de Leie t.h.v. de meander van Bavikhove, staat reuzenbalsemien. Op andere plaatsen langs de Leie zijn begroeiingen van reuzenberenklauw gesignaleerd. Het advies onderzoekt wat de bedreigingen kunnen zijn van beide soorten voor mens en/of natuur en welke de mogelijke bestrijdingsmethoden kunnen zijn. Er wordt bekeken of er nog andere invasieve exoten zijn die een probleem kunnen vormen.",
author = "Floris Vanderhaeghe and Tim Adriaens",
year = "2010",
month = "12",
day = "1",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2373",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie

AU - Vanderhaeghe, Floris

AU - Adriaens, Tim

PY - 2010/12/1

Y1 - 2010/12/1

N2 - Langs de Plaatsbeek, die uitmondt in de Leie t.h.v. de meander van Bavikhove, staat reuzenbalsemien. Op andere plaatsen langs de Leie zijn begroeiingen van reuzenberenklauw gesignaleerd. Het advies onderzoekt wat de bedreigingen kunnen zijn van beide soorten voor mens en/of natuur en welke de mogelijke bestrijdingsmethoden kunnen zijn. Er wordt bekeken of er nog andere invasieve exoten zijn die een probleem kunnen vormen.

AB - Langs de Plaatsbeek, die uitmondt in de Leie t.h.v. de meander van Bavikhove, staat reuzenbalsemien. Op andere plaatsen langs de Leie zijn begroeiingen van reuzenberenklauw gesignaleerd. Het advies onderzoekt wat de bedreigingen kunnen zijn van beide soorten voor mens en/of natuur en welke de mogelijke bestrijdingsmethoden kunnen zijn. Er wordt bekeken of er nog andere invasieve exoten zijn die een probleem kunnen vormen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de reuzenbalsemien en reuzenbereklauw langsheen de Leie

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations