Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. / Vriens, Lieve (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2454).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vriens, L 2010, Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2454, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vriens, L. (2010). Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2454). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vriens, Lieve. / Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2454).

Bibtex

@book{a975b8ffd82447beb2cf5d76174c4277,
title = "Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet",
abstract = "In uitvoering van het Mestdecreet, bepaalt de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) voor ieder perceel in landbouwgebruik een bemestingsregime. Dit regime is onder meer afhankelijk van de ruimtelijke bestemming en is gebaseerd op de typologie volgens de Biologische Waarderingskaart (BWK). Door vaststelling van enkele gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplannen, wijzigen 128 percelen van een landbouwbestemming naar een groene bestemming. In het advies wordt nagegaan of de door de VLM toegekende bemestingsklassen in overeenstemming zijn met de meest recente gegevens van de BWK.",
author = "Lieve Vriens",
year = "2010",
month = "11",
day = "29",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2454",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet

AU - Vriens, Lieve

PY - 2010/11/29

Y1 - 2010/11/29

N2 - In uitvoering van het Mestdecreet, bepaalt de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) voor ieder perceel in landbouwgebruik een bemestingsregime. Dit regime is onder meer afhankelijk van de ruimtelijke bestemming en is gebaseerd op de typologie volgens de Biologische Waarderingskaart (BWK). Door vaststelling van enkele gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplannen, wijzigen 128 percelen van een landbouwbestemming naar een groene bestemming. In het advies wordt nagegaan of de door de VLM toegekende bemestingsklassen in overeenstemming zijn met de meest recente gegevens van de BWK.

AB - In uitvoering van het Mestdecreet, bepaalt de Vlaamse Landmaatschappij (VLM) voor ieder perceel in landbouwgebruik een bemestingsregime. Dit regime is onder meer afhankelijk van de ruimtelijke bestemming en is gebaseerd op de typologie volgens de Biologische Waarderingskaart (BWK). Door vaststelling van enkele gewestelijk ruimtelijk uitvoeringsplannen, wijzigen 128 percelen van een landbouwbestemming naar een groene bestemming. In het advies wordt nagegaan of de door de VLM toegekende bemestingsklassen in overeenstemming zijn met de meest recente gegevens van de BWK.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de toegekende bemestingsklassen in groene RUP's ter uitvoering van het Mestdecreet

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.270.zip

    1 KB, application/zip

  • INBO.A.2010.270_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations