Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw. / Boone, Niko (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2886).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Boone, N 2013, Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2886, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Boone, N. (2013). Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2886). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Boone, Niko. / Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2013. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2886).

Bibtex

@book{cbb519bd9c7c4a1eb4760288b01c0c7a,
title = "Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw",
abstract = "Wildbeheereenheden (WBE) worden door het Vlaams gewest erkend voor een periode van zes jaar. Elke WBE maakt hiervoor een wildbeheerplan op. In dit advies wordt de coherentie geanalyseerd van de doelstellingen en maatregelen die vermeld worden in het betreffende wildbeheerplan. De analyse gebeurt op basis van de bestaande wetenschappelijke kennis en de door de WBE meegedeelde gegevens. Het gegeven advies spreekt geen oordeel uit over de keuze van de doelstellingen vermits deze, conform de huidige wetgeving, de vrije keuze van de wildbeheereenheid vormen.",
author = "Niko Boone",
year = "2013",
month = "1",
day = "15",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2886",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw

AU - Boone, Niko

PY - 2013/1/15

Y1 - 2013/1/15

N2 - Wildbeheereenheden (WBE) worden door het Vlaams gewest erkend voor een periode van zes jaar. Elke WBE maakt hiervoor een wildbeheerplan op. In dit advies wordt de coherentie geanalyseerd van de doelstellingen en maatregelen die vermeld worden in het betreffende wildbeheerplan. De analyse gebeurt op basis van de bestaande wetenschappelijke kennis en de door de WBE meegedeelde gegevens. Het gegeven advies spreekt geen oordeel uit over de keuze van de doelstellingen vermits deze, conform de huidige wetgeving, de vrije keuze van de wildbeheereenheid vormen.

AB - Wildbeheereenheden (WBE) worden door het Vlaams gewest erkend voor een periode van zes jaar. Elke WBE maakt hiervoor een wildbeheerplan op. In dit advies wordt de coherentie geanalyseerd van de doelstellingen en maatregelen die vermeld worden in het betreffende wildbeheerplan. De analyse gebeurt op basis van de bestaande wetenschappelijke kennis en de door de WBE meegedeelde gegevens. Het gegeven advies spreekt geen oordeel uit over de keuze van de doelstellingen vermits deze, conform de huidige wetgeving, de vrije keuze van de wildbeheereenheid vormen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de verlenging van de erkenning van de wildbeheereenheid De Middenkust-vallei vzw

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2013.4.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2013.4_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations