Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse. / Packet, Jo (Main author); Denys, Luc.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2837).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Packet, J & Denys, L 2012, Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2837, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Packet, J., & Denys, L. (2012). Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2837). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Packet, Jo ; Denys, Luc. / Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2837).

Bibtex

@book{c8353298a0ef4d4a84d0e26c4ba9246c,
title = "Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse",
abstract = "Het Blak te Beerse is een diepe kleiwinningsput waar momenteel het plan bestaat tot verondieping. De plas wordt gekenmerkt door onder meer het voorkomen van soorten behorend tot het Natura2000 habitattype 3130. De ingreep aan het waterlichaam mag daarom geen significant negatieve impact hebben op de aanwezige habitats, noch op de instandhoudingsdoelen die gelden voor de betreffende speciale beschermingszone. Dit advies gaat na aan welke randvoorwaarden een eventuele verondieping moet voldoen en welke monitoring daartoe aangewezen is.",
author = "Jo Packet and Luc Denys",
year = "2012",
month = "12",
day = "13",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2837",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse

AU - Packet, Jo

AU - Denys, Luc

PY - 2012/12/13

Y1 - 2012/12/13

N2 - Het Blak te Beerse is een diepe kleiwinningsput waar momenteel het plan bestaat tot verondieping. De plas wordt gekenmerkt door onder meer het voorkomen van soorten behorend tot het Natura2000 habitattype 3130. De ingreep aan het waterlichaam mag daarom geen significant negatieve impact hebben op de aanwezige habitats, noch op de instandhoudingsdoelen die gelden voor de betreffende speciale beschermingszone. Dit advies gaat na aan welke randvoorwaarden een eventuele verondieping moet voldoen en welke monitoring daartoe aangewezen is.

AB - Het Blak te Beerse is een diepe kleiwinningsput waar momenteel het plan bestaat tot verondieping. De plas wordt gekenmerkt door onder meer het voorkomen van soorten behorend tot het Natura2000 habitattype 3130. De ingreep aan het waterlichaam mag daarom geen significant negatieve impact hebben op de aanwezige habitats, noch op de instandhoudingsdoelen die gelden voor de betreffende speciale beschermingszone. Dit advies gaat na aan welke randvoorwaarden een eventuele verondieping moet voldoen en welke monitoring daartoe aangewezen is.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de verondieping van het Blak te Beerse

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2012.143.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2012.143_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations