Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven. / Buysse, David (Main author); Stevens, Maarten.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2235).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Buysse, D & Stevens, M 2010, Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2235, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Buysse, D., & Stevens, M. (2010). Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2235). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Buysse, David ; Stevens, Maarten. / Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2235).

Bibtex

@book{0f471e51696b4c879130d58b3c2807f3,
title = "Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven",
abstract = "Dit advies behandelt een vismigratieproject in de Waaslandhaven (tussen Verrebroekdok enerzijds en Lage en Hoge watergang anderzijds) waar men zeer waarschijnlijk oude gemalen gaat vervangen door een nieuw gemaal met drie vijzels.We gaan na of het volstaat om drie vijzels in het nieuwe gemaal Stenengoot visveilig te maken door enkel de onderste windingen aan te passen of het volstaat dat men {\'e}{\'e}n vispasseerbare vijzel (omhulde buisvijzel met aangepaste windingen) bouwt in combinatie met twee niet-passeerbare vijzels met afschrikkingsysteem. In dit advies wordt ook bij alternatieven stil gestaan, bij de stroomsnelheid in de afvoerkokers en bij glasaalmigratiesystemen.",
author = "David Buysse and Maarten Stevens",
year = "2010",
month = "4",
day = "1",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2235",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven

AU - Buysse, David

AU - Stevens, Maarten

PY - 2010/4/1

Y1 - 2010/4/1

N2 - Dit advies behandelt een vismigratieproject in de Waaslandhaven (tussen Verrebroekdok enerzijds en Lage en Hoge watergang anderzijds) waar men zeer waarschijnlijk oude gemalen gaat vervangen door een nieuw gemaal met drie vijzels.We gaan na of het volstaat om drie vijzels in het nieuwe gemaal Stenengoot visveilig te maken door enkel de onderste windingen aan te passen of het volstaat dat men één vispasseerbare vijzel (omhulde buisvijzel met aangepaste windingen) bouwt in combinatie met twee niet-passeerbare vijzels met afschrikkingsysteem. In dit advies wordt ook bij alternatieven stil gestaan, bij de stroomsnelheid in de afvoerkokers en bij glasaalmigratiesystemen.

AB - Dit advies behandelt een vismigratieproject in de Waaslandhaven (tussen Verrebroekdok enerzijds en Lage en Hoge watergang anderzijds) waar men zeer waarschijnlijk oude gemalen gaat vervangen door een nieuw gemaal met drie vijzels.We gaan na of het volstaat om drie vijzels in het nieuwe gemaal Stenengoot visveilig te maken door enkel de onderste windingen aan te passen of het volstaat dat men één vispasseerbare vijzel (omhulde buisvijzel met aangepaste windingen) bouwt in combinatie met twee niet-passeerbare vijzels met afschrikkingsysteem. In dit advies wordt ook bij alternatieven stil gestaan, bij de stroomsnelheid in de afvoerkokers en bij glasaalmigratiesystemen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende de vismigratie in gemaal Stenengoot in de Waaslandhaven

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations