Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber)

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber). / Stuyck, Jan (Main author); Casaer, Jim; Mergeay, Joachim.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2849).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Stuyck, J, Casaer, J & Mergeay, J 2012, Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2849, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Stuyck, J., Casaer, J., & Mergeay, J. (2012). Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2849). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Stuyck, Jan ; Casaer, Jim ; Mergeay, Joachim. / Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2849).

Bibtex

@book{cb0d9667cfde4d3abc0e4209b24100b2,
title = "Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber)",
abstract = "Vanuit autochtone restpopulaties is de Europese bever (Castor fiber) in West-Europa sinds enkele decennia terug in opgang. Ook in Vlaanderen kende de soort vrij recent een populatie- en areaaluitbreiding. In dit advies worden elementen aangebracht om de duurzaamheid van een populatie voor Vlaanderen te beoordelen. Het begrip ‘duurzaam’ beperkt zich in dit advies tot de ecologische ‘leefbaarheid’ van de populatie. Hierbij worden modellen besproken die veelal gebruik maken van populatiegenetica.",
author = "Jan Stuyck and Jim Casaer and Joachim Mergeay",
year = "2012",
month = "11",
day = "23",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2849",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber)

AU - Stuyck, Jan

AU - Casaer, Jim

AU - Mergeay, Joachim

PY - 2012/11/23

Y1 - 2012/11/23

N2 - Vanuit autochtone restpopulaties is de Europese bever (Castor fiber) in West-Europa sinds enkele decennia terug in opgang. Ook in Vlaanderen kende de soort vrij recent een populatie- en areaaluitbreiding. In dit advies worden elementen aangebracht om de duurzaamheid van een populatie voor Vlaanderen te beoordelen. Het begrip ‘duurzaam’ beperkt zich in dit advies tot de ecologische ‘leefbaarheid’ van de populatie. Hierbij worden modellen besproken die veelal gebruik maken van populatiegenetica.

AB - Vanuit autochtone restpopulaties is de Europese bever (Castor fiber) in West-Europa sinds enkele decennia terug in opgang. Ook in Vlaanderen kende de soort vrij recent een populatie- en areaaluitbreiding. In dit advies worden elementen aangebracht om de duurzaamheid van een populatie voor Vlaanderen te beoordelen. Het begrip ‘duurzaam’ beperkt zich in dit advies tot de ecologische ‘leefbaarheid’ van de populatie. Hierbij worden modellen besproken die veelal gebruik maken van populatiegenetica.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende een duurzame populatiegrootte van bever (Castor fiber)

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2012.147.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2012.147_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations