Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna. / Huysentruyt, Frank (Main author); Casaer, Jim.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3081).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Huysentruyt, F & Casaer, J 2014, Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3081, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Huysentruyt, F., & Casaer, J. (2014). Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3081). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Huysentruyt, Frank ; Casaer, Jim. / Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3081).

Bibtex

@book{0466d13902114c38a9a697a685bf5ab1,
title = "Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna",
abstract = "Een kenniscentrum voor Land- en Tuinbouw in West-Vlaanderen heeft de mogelijkheid om een aantal toepassingsgerichte veldexperimenten uit te voeren rond het vermijden en/of tegengaan van landbouwschade door verschillende wildsoorten. De focus ligt hierbij op vier soorten/soortengroepen: duiven, ganzen, ree en everzwijn. Er kunnen een 15-tal veldproeven uitgevoerd worden, verdeeld over deze soorten. In het advies wordt antwoord gegeven op de vraag welke afweermiddelen prioritair onderzocht kunnen worden en op welke wijze dergelijk onderzoek best uitgevoerd wordt binnen de gestelde mogelijkheden. Voor verschillende proefopzetten worden de voor- en nadelen en de te bepalen parameters op een rijtje gezet.",
author = "Frank Huysentruyt and Jim Casaer",
year = "2014",
month = "3",
day = "3",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3081",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna

AU - Huysentruyt, Frank

AU - Casaer, Jim

PY - 2014/3/3

Y1 - 2014/3/3

N2 - Een kenniscentrum voor Land- en Tuinbouw in West-Vlaanderen heeft de mogelijkheid om een aantal toepassingsgerichte veldexperimenten uit te voeren rond het vermijden en/of tegengaan van landbouwschade door verschillende wildsoorten. De focus ligt hierbij op vier soorten/soortengroepen: duiven, ganzen, ree en everzwijn. Er kunnen een 15-tal veldproeven uitgevoerd worden, verdeeld over deze soorten. In het advies wordt antwoord gegeven op de vraag welke afweermiddelen prioritair onderzocht kunnen worden en op welke wijze dergelijk onderzoek best uitgevoerd wordt binnen de gestelde mogelijkheden. Voor verschillende proefopzetten worden de voor- en nadelen en de te bepalen parameters op een rijtje gezet.

AB - Een kenniscentrum voor Land- en Tuinbouw in West-Vlaanderen heeft de mogelijkheid om een aantal toepassingsgerichte veldexperimenten uit te voeren rond het vermijden en/of tegengaan van landbouwschade door verschillende wildsoorten. De focus ligt hierbij op vier soorten/soortengroepen: duiven, ganzen, ree en everzwijn. Er kunnen een 15-tal veldproeven uitgevoerd worden, verdeeld over deze soorten. In het advies wordt antwoord gegeven op de vraag welke afweermiddelen prioritair onderzocht kunnen worden en op welke wijze dergelijk onderzoek best uitgevoerd wordt binnen de gestelde mogelijkheden. Voor verschillende proefopzetten worden de voor- en nadelen en de te bepalen parameters op een rijtje gezet.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende een experimentele proefopzet rond de toepasbaarheid van afweer- en lokmiddelen voor wilde fauna

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2014.13.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2014.13_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations