Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals. / Raman, Maud (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3810).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Raman, M 2019, Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3810, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Raman, M. (2019). Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3810). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Raman, Maud. / Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2019. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3810).

Bibtex

@book{15820506e02d44a5a11f42be5a4ebc49,
title = "Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals.",
abstract = "Het Agentschap voor Natuur en Bos is bezig met de uitbouw van een lange termijn grondwatermeetnet voor beheermonitoring. In het kader daarvan wordt het bestaande meetnet per natuurterrein gefaseerd in de tijd ge{\"e}valueerd. Voor het natuurterrein Olens Broek-Langendonk te Herentals en Olen rijst de vraag welke meetpunten op lange termijn verder dienen opgemeten te worden in functie van beheermonitoring. Actueel worden hier nog 24 peilpunten manueel door de boswachter opgemeten. Gezien het budget voor monitoring beperkt is, streeft men naar een minimaal aantal meetpunten die zullen uitgerust worden met dataloggers.",
author = "Maud Raman",
year = "2019",
month = "12",
day = "12",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3810",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals.

AU - Raman, Maud

PY - 2019/12/12

Y1 - 2019/12/12

N2 - Het Agentschap voor Natuur en Bos is bezig met de uitbouw van een lange termijn grondwatermeetnet voor beheermonitoring. In het kader daarvan wordt het bestaande meetnet per natuurterrein gefaseerd in de tijd geëvalueerd. Voor het natuurterrein Olens Broek-Langendonk te Herentals en Olen rijst de vraag welke meetpunten op lange termijn verder dienen opgemeten te worden in functie van beheermonitoring. Actueel worden hier nog 24 peilpunten manueel door de boswachter opgemeten. Gezien het budget voor monitoring beperkt is, streeft men naar een minimaal aantal meetpunten die zullen uitgerust worden met dataloggers.

AB - Het Agentschap voor Natuur en Bos is bezig met de uitbouw van een lange termijn grondwatermeetnet voor beheermonitoring. In het kader daarvan wordt het bestaande meetnet per natuurterrein gefaseerd in de tijd geëvalueerd. Voor het natuurterrein Olens Broek-Langendonk te Herentals en Olen rijst de vraag welke meetpunten op lange termijn verder dienen opgemeten te worden in functie van beheermonitoring. Actueel worden hier nog 24 peilpunten manueel door de boswachter opgemeten. Gezien het budget voor monitoring beperkt is, streeft men naar een minimaal aantal meetpunten die zullen uitgerust worden met dataloggers.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende een update van het grondwatermeetnet Olens Broek-Langendonk te Herentals.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations