Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen. / Breine, Jan (Main author); Van Thuyne, Gerlinde.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2482).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Breine, J & Van Thuyne, G 2011, Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2482, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Breine, J., & Van Thuyne, G. (2011). Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2482). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Breine, Jan ; Van Thuyne, Gerlinde. / Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2482).

Bibtex

@book{6746546cf3a742a192932ffa625b74fe,
title = "Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen",
abstract = "De Direction de la Nature et de l’Eau van de Waalse overheid begint aan een studie over vispopulaties in kanalen van Belgi{\"e}, het noorden van Frankrijk en het zuiden van Nederland. De bedoeling is een soortenlijst op te maken voor de verschillende kanaaltypes. In dit advies wordt extra info aangeleverd omtrent het al dan niet voorkomen van visserij en/of bepotingen op de betrokken Vlaamse kanalen en over de waterbreedte en de lengte van die kanalen en de aanwezigheid van stuwen en sluizen.",
author = "Jan Breine and {Van Thuyne}, Gerlinde",
year = "2011",
month = "7",
day = "12",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2482",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen

AU - Breine, Jan

AU - Van Thuyne, Gerlinde

PY - 2011/7/12

Y1 - 2011/7/12

N2 - De Direction de la Nature et de l’Eau van de Waalse overheid begint aan een studie over vispopulaties in kanalen van België, het noorden van Frankrijk en het zuiden van Nederland. De bedoeling is een soortenlijst op te maken voor de verschillende kanaaltypes. In dit advies wordt extra info aangeleverd omtrent het al dan niet voorkomen van visserij en/of bepotingen op de betrokken Vlaamse kanalen en over de waterbreedte en de lengte van die kanalen en de aanwezigheid van stuwen en sluizen.

AB - De Direction de la Nature et de l’Eau van de Waalse overheid begint aan een studie over vispopulaties in kanalen van België, het noorden van Frankrijk en het zuiden van Nederland. De bedoeling is een soortenlijst op te maken voor de verschillende kanaaltypes. In dit advies wordt extra info aangeleverd omtrent het al dan niet voorkomen van visserij en/of bepotingen op de betrokken Vlaamse kanalen en over de waterbreedte en de lengte van die kanalen en de aanwezigheid van stuwen en sluizen.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende enkele technische gegevens van de kanalen in Vlaanderen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2011.11.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2011.11_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations