Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende erfgoedlindes

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende erfgoedlindes. / Vanden Broeck, An (Main author); Vander Mijnsbrugge, Kristine.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2722).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vanden Broeck, A & Vander Mijnsbrugge, K 2012, Advies betreffende erfgoedlindes. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2722, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vanden Broeck, A., & Vander Mijnsbrugge, K. (2012). Advies betreffende erfgoedlindes. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2722). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vanden Broeck, An ; Vander Mijnsbrugge, Kristine. / Advies betreffende erfgoedlindes. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2722).

Bibtex

@book{688ac91574944651a59437e532f184df,
title = "Advies betreffende erfgoedlindes",
abstract = "Het INBO onderzocht de genetische diversiteit van erfgoedlindes en autochtone lindes in Vlaanderen. Dit advies geeft het belang aan van vegetatieve vermeerdering van linde bij de aanleg van de huidige erfgoedsites en gaat na of lindes op erfgoedsites genetisch, en dus ook qua oorsprong, verschillen van de oorspronkelijke (autochtone) populaties uit Vlaanderen en Nederland. Daarnaast wordt aangegeven welk plantmateriaal bij voorkeur gebruikt wordt bij herstel van een specifieke erfgoedsite.",
author = "{Vanden Broeck}, An and {Vander Mijnsbrugge}, Kristine",
year = "2012",
month = "3",
day = "14",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2722",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende erfgoedlindes

AU - Vanden Broeck, An

AU - Vander Mijnsbrugge, Kristine

PY - 2012/3/14

Y1 - 2012/3/14

N2 - Het INBO onderzocht de genetische diversiteit van erfgoedlindes en autochtone lindes in Vlaanderen. Dit advies geeft het belang aan van vegetatieve vermeerdering van linde bij de aanleg van de huidige erfgoedsites en gaat na of lindes op erfgoedsites genetisch, en dus ook qua oorsprong, verschillen van de oorspronkelijke (autochtone) populaties uit Vlaanderen en Nederland. Daarnaast wordt aangegeven welk plantmateriaal bij voorkeur gebruikt wordt bij herstel van een specifieke erfgoedsite.

AB - Het INBO onderzocht de genetische diversiteit van erfgoedlindes en autochtone lindes in Vlaanderen. Dit advies geeft het belang aan van vegetatieve vermeerdering van linde bij de aanleg van de huidige erfgoedsites en gaat na of lindes op erfgoedsites genetisch, en dus ook qua oorsprong, verschillen van de oorspronkelijke (autochtone) populaties uit Vlaanderen en Nederland. Daarnaast wordt aangegeven welk plantmateriaal bij voorkeur gebruikt wordt bij herstel van een specifieke erfgoedsite.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende erfgoedlindes

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations