Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten. / De Blust, Geert (Main author); De Becker, Piet.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2787).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

De Blust, G & De Becker, P 2012, Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2787, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

De Blust, G., & De Becker, P. (2012). Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2787). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

De Blust, Geert ; De Becker, Piet. / Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2012. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2787).

Bibtex

@book{5310f4a2c2e94747be87d83925b30b6d,
title = "Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten",
abstract = "Bij de opmaak van het Uitgebreid Bosbeheerplan Hoogstraten wordt een visie ontwikkeld rond de gewenste natuurdoelen binnen de perimeter van het plan. Binnen het plangebied bevindt zich het Ringven waar de vegetatie zich in de richting van hoogveen ontwikkeld heeft. Gezien het uitzonderlijke karakter van deze vegetatie, is het de betrachting om in het Uitgebreid Bosbeheerplan de waarde van dit deelgebied blijvend te verzekeren. Dit advies formuleert een aantal maatregelen die wenselijk zijn om de ontwikkeling van hoogveen te optimaliseren.",
author = "{De Blust}, Geert and {De Becker}, Piet",
year = "2012",
month = "8",
day = "28",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2787",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten

AU - De Blust, Geert

AU - De Becker, Piet

PY - 2012/8/28

Y1 - 2012/8/28

N2 - Bij de opmaak van het Uitgebreid Bosbeheerplan Hoogstraten wordt een visie ontwikkeld rond de gewenste natuurdoelen binnen de perimeter van het plan. Binnen het plangebied bevindt zich het Ringven waar de vegetatie zich in de richting van hoogveen ontwikkeld heeft. Gezien het uitzonderlijke karakter van deze vegetatie, is het de betrachting om in het Uitgebreid Bosbeheerplan de waarde van dit deelgebied blijvend te verzekeren. Dit advies formuleert een aantal maatregelen die wenselijk zijn om de ontwikkeling van hoogveen te optimaliseren.

AB - Bij de opmaak van het Uitgebreid Bosbeheerplan Hoogstraten wordt een visie ontwikkeld rond de gewenste natuurdoelen binnen de perimeter van het plan. Binnen het plangebied bevindt zich het Ringven waar de vegetatie zich in de richting van hoogveen ontwikkeld heeft. Gezien het uitzonderlijke karakter van deze vegetatie, is het de betrachting om in het Uitgebreid Bosbeheerplan de waarde van dit deelgebied blijvend te verzekeren. Dit advies formuleert een aantal maatregelen die wenselijk zijn om de ontwikkeling van hoogveen te optimaliseren.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het beheer van hoogveenvegetaties te Hoogstraten

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2012.103.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2012.103_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations