Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO. / Boone, Niko (Main author); Lommaert, Leon.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3099).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Boone, N & Lommaert, L 2014, Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3099, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Boone, N., & Lommaert, L. (2014). Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3099). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Boone, Niko ; Lommaert, Leon. / Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3099).

Bibtex

@book{43039ac6d3054619a8ce607f8c3c8c6f,
title = "Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO",
abstract = "Een voorwaarde voor het ontvangen van beheersubsidies voor een erkend natuurreservaat, is de opmaak van een monitoringrapport. Drie vegetatiejaren na de eerste erkenning, en vervolgens om de 5 jaar, moet de ontvanger van de subsidie bij het Agentschap voor Natuur en Bos een uitgebreid monitoringrapport indienen . Het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO) ontvangt een kopie hiervan. In hetzelfde besluit staat dat de beheerder van het erkend reservaat jaarlijks een beperkt rapport van monitoringsgegevens naar het INBO moet sturen. Dit advies gaat na wat het belang is van deze monitoringrapporten voor de werkzaamheden van het INBO.",
author = "Niko Boone and Leon Lommaert",
year = "2014",
month = "3",
day = "11",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3099",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO

AU - Boone, Niko

AU - Lommaert, Leon

PY - 2014/3/11

Y1 - 2014/3/11

N2 - Een voorwaarde voor het ontvangen van beheersubsidies voor een erkend natuurreservaat, is de opmaak van een monitoringrapport. Drie vegetatiejaren na de eerste erkenning, en vervolgens om de 5 jaar, moet de ontvanger van de subsidie bij het Agentschap voor Natuur en Bos een uitgebreid monitoringrapport indienen . Het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO) ontvangt een kopie hiervan. In hetzelfde besluit staat dat de beheerder van het erkend reservaat jaarlijks een beperkt rapport van monitoringsgegevens naar het INBO moet sturen. Dit advies gaat na wat het belang is van deze monitoringrapporten voor de werkzaamheden van het INBO.

AB - Een voorwaarde voor het ontvangen van beheersubsidies voor een erkend natuurreservaat, is de opmaak van een monitoringrapport. Drie vegetatiejaren na de eerste erkenning, en vervolgens om de 5 jaar, moet de ontvanger van de subsidie bij het Agentschap voor Natuur en Bos een uitgebreid monitoringrapport indienen . Het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek (INBO) ontvangt een kopie hiervan. In hetzelfde besluit staat dat de beheerder van het erkend reservaat jaarlijks een beperkt rapport van monitoringsgegevens naar het INBO moet sturen. Dit advies gaat na wat het belang is van deze monitoringrapporten voor de werkzaamheden van het INBO.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het belang van monitoringrapporten van erkende natuurreservaten voor het INBO

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2014.20.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2014.20_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations