Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde). / Vermeersch, Sophie (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2429).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Vermeersch, S 2010, Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde). Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2429, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Vermeersch, S. (2010). Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde). (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2429). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Vermeersch, Sophie. / Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2429).

Bibtex

@book{40c33be5cbd046dda035439f4a9264ae,
title = "Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde).",
abstract = "In het kader van het verbeteren van de bevaarbaarheid van de Dender tussen Dendermonde en Aalst voor schepen tot 1350 ton, zouden heel wat oevers verlegd moeten worden. De nieuwe oevers zullen zo natuurvriendelijk aangelegd worden, rekening houdend met de vereisten voor scheepvaart, de beschikbare ruimte en het achterliggend grondgebruik.De aanleg van vooroevers wordt in overweging genomen. Het advies bekijkt of de maatregel in verhouding is tot de te verwachten meerwaarde voor natuur en welke manier van uitvoering aangewezen is om de natuurwaarden te optimaliseren.",
author = "Sophie Vermeersch",
year = "2010",
month = "11",
day = "29",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2429",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde).

AU - Vermeersch, Sophie

PY - 2010/11/29

Y1 - 2010/11/29

N2 - In het kader van het verbeteren van de bevaarbaarheid van de Dender tussen Dendermonde en Aalst voor schepen tot 1350 ton, zouden heel wat oevers verlegd moeten worden. De nieuwe oevers zullen zo natuurvriendelijk aangelegd worden, rekening houdend met de vereisten voor scheepvaart, de beschikbare ruimte en het achterliggend grondgebruik.De aanleg van vooroevers wordt in overweging genomen. Het advies bekijkt of de maatregel in verhouding is tot de te verwachten meerwaarde voor natuur en welke manier van uitvoering aangewezen is om de natuurwaarden te optimaliseren.

AB - In het kader van het verbeteren van de bevaarbaarheid van de Dender tussen Dendermonde en Aalst voor schepen tot 1350 ton, zouden heel wat oevers verlegd moeten worden. De nieuwe oevers zullen zo natuurvriendelijk aangelegd worden, rekening houdend met de vereisten voor scheepvaart, de beschikbare ruimte en het achterliggend grondgebruik.De aanleg van vooroevers wordt in overweging genomen. Het advies bekijkt of de maatregel in verhouding is tot de te verwachten meerwaarde voor natuur en welke manier van uitvoering aangewezen is om de natuurwaarden te optimaliseren.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het belang van slikranden als oeverzones langs de Dender (traject tussen de sluis van Denderbellen en de sluis van Dendermonde).

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.253.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.253_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations