Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren. / Buysse, David (Main author); Coeck, Johan.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3016).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Buysse, D & Coeck, J 2014, Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.3016, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Buysse, D., & Coeck, J. (2014). Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3016). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Buysse, David ; Coeck, Johan. / Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2014. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.3016).

Bibtex

@book{0a85365c887b40b19d3a8d638d49447f,
title = "Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren.",
abstract = "Op basis van voorlopige monitoringsresultaten van een temporele visdoorgang te Ittervoort wordt gesteld dat deze migratiefaciliteit een meerwaarde kan bieden voor het visbestand. Vraag is of dit met wetenschappelijke argumenten onderbouwd kan worden. In het advies wordt het belang van vrije vismigratie aangetoond, welke interne en externe factoren hierin een rol spelen, in welke periode van het jaar migratie vooral optreedt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en literatuurgegevens wordt nagegaan in hoeverre en voor welke vissoorten een temporele visdoorgang vrije vismigratie zou verbeteren.",
author = "David Buysse and Johan Coeck",
year = "2014",
month = "10",
day = "20",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3016",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren.

AU - Buysse, David

AU - Coeck, Johan

PY - 2014/10/20

Y1 - 2014/10/20

N2 - Op basis van voorlopige monitoringsresultaten van een temporele visdoorgang te Ittervoort wordt gesteld dat deze migratiefaciliteit een meerwaarde kan bieden voor het visbestand. Vraag is of dit met wetenschappelijke argumenten onderbouwd kan worden. In het advies wordt het belang van vrije vismigratie aangetoond, welke interne en externe factoren hierin een rol spelen, in welke periode van het jaar migratie vooral optreedt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en literatuurgegevens wordt nagegaan in hoeverre en voor welke vissoorten een temporele visdoorgang vrije vismigratie zou verbeteren.

AB - Op basis van voorlopige monitoringsresultaten van een temporele visdoorgang te Ittervoort wordt gesteld dat deze migratiefaciliteit een meerwaarde kan bieden voor het visbestand. Vraag is of dit met wetenschappelijke argumenten onderbouwd kan worden. In het advies wordt het belang van vrije vismigratie aangetoond, welke interne en externe factoren hierin een rol spelen, in welke periode van het jaar migratie vooral optreedt. Aan de hand van praktijkvoorbeelden en literatuurgegevens wordt nagegaan in hoeverre en voor welke vissoorten een temporele visdoorgang vrije vismigratie zou verbeteren.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het concept van temporele vismigratie om vismigratieknelpunten te saneren.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Projects (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.3016.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.3016_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations