Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Standard

Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna. / Everaert, Joris (Main author).

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2187).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and ForestResearch

Harvard

Everaert, J 2010, Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2187, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Everaert, J. (2010). Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2187). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Everaert, Joris. / Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2010. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2187).

Bibtex

@book{2f501864069d4faa9b2249fa10049e81,
title = "Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna.",
abstract = "In Wielsbeke wordt de plaatsing van twee windturbines gepland. Dit advies onderzoekt de mogelijke impact daarvan op de fauna.",
author = "Joris Everaert",
year = "2010",
month = "1",
day = "25",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2187",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna.

AU - Everaert, Joris

PY - 2010/1/25

Y1 - 2010/1/25

N2 - In Wielsbeke wordt de plaatsing van twee windturbines gepland. Dit advies onderzoekt de mogelijke impact daarvan op de fauna.

AB - In Wielsbeke wordt de plaatsing van twee windturbines gepland. Dit advies onderzoekt de mogelijke impact daarvan op de fauna.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het exploiteren van een windmolenpark in Wielsbeke, met betrekking op een mogelijke impact op de fauna.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2010.26.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2010.26_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations