Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen. / Van Uytvanck, Jan (Main author); Van Peteghem, Pierre.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2591).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

Van Uytvanck, J & Van Peteghem, P 2011, Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen. Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, no. INBO.A.2591, Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

APA

Van Uytvanck, J., & Van Peteghem, P. (2011). Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.2591). Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek.

Author

Van Uytvanck, Jan ; Van Peteghem, Pierre. / Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen. Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2011. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; INBO.A.2591).

Bibtex

@book{a889c1d22152443bba15bdbd4ab0122a,
title = "Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen",
abstract = "Omdat de provincie West-Vlaanderen moeilijkheden ondervindt bij het beheer van een aantal bufferbekkens, wil men weten of begrazing door grote grazers ongewenste verbossing kan tegenhouden. Het advies geeft achtereenvolgens antwoord op volgende deelvragen: - Welke grote grazers zouden wilgen prefereren boven de andere vegetatie? - Welke soorten en/of rassen zijn dan het best geschikt? - Wat zou een optimaal begrazingsregime inhouden? - Zijn er praktijkvoorbeelden? - In welke mate vermindert de buffercapaciteit van een bufferbekken wanneer met het laat verbossen door wilgen?",
author = "{Van Uytvanck}, Jan and {Van Peteghem}, Pierre",
year = "2011",
month = "9",
day = "29",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.2591",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen

AU - Van Uytvanck, Jan

AU - Van Peteghem, Pierre

PY - 2011/9/29

Y1 - 2011/9/29

N2 - Omdat de provincie West-Vlaanderen moeilijkheden ondervindt bij het beheer van een aantal bufferbekkens, wil men weten of begrazing door grote grazers ongewenste verbossing kan tegenhouden. Het advies geeft achtereenvolgens antwoord op volgende deelvragen: - Welke grote grazers zouden wilgen prefereren boven de andere vegetatie? - Welke soorten en/of rassen zijn dan het best geschikt? - Wat zou een optimaal begrazingsregime inhouden? - Zijn er praktijkvoorbeelden? - In welke mate vermindert de buffercapaciteit van een bufferbekken wanneer met het laat verbossen door wilgen?

AB - Omdat de provincie West-Vlaanderen moeilijkheden ondervindt bij het beheer van een aantal bufferbekkens, wil men weten of begrazing door grote grazers ongewenste verbossing kan tegenhouden. Het advies geeft achtereenvolgens antwoord op volgende deelvragen: - Welke grote grazers zouden wilgen prefereren boven de andere vegetatie? - Welke soorten en/of rassen zijn dan het best geschikt? - Wat zou een optimaal begrazingsregime inhouden? - Zijn er praktijkvoorbeelden? - In welke mate vermindert de buffercapaciteit van een bufferbekken wanneer met het laat verbossen door wilgen?

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het natuurbeheer van bufferbekkens in West-Vlaanderen

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

  • INBO.A.2011.86.pdf

    1 KB, PDF document

  • INBO.A.2011.86_begeleidende brief.pdf

    1 KB, PDF document

Relations
View graph of relations