Vlaanderen.be

Research output

Advies betreffende het toetsen van projecten aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor onder meer het waterlichaam Zeeschelde IV.

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Standard

Advies betreffende het toetsen van projecten aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor onder meer het waterlichaam Zeeschelde IV. / Van den Bergh, Erika (Main author); Speybroeck, Jeroen; Van Braeckel, Alexander; Vandevoorde, Bart.

Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek, 2017. (Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek; No. INBO.A.3614).

Research output: Book/ReportAdvices of the Research Institute for Nature and Forest

Harvard

APA

Author

Bibtex

@book{0fb94a8c3a304b588bbbd270edb932c2,
title = "Advies betreffende het toetsen van projecten aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor onder meer het waterlichaam Zeeschelde IV.",
abstract = "In het kader van de opmaak van het project-MER “het Complex Project Extra Containercapaciteit Antwerpen” door BVBA Kenter dient er een toetsing uitgevoerd te worden aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor, onder meer, het waterlichaam Zeeschelde IV. Men vraagt advies naar de studies of documenten die het meest recente toetsingskader bevatten.",
author = "{Van den Bergh}, Erika and Jeroen Speybroeck and {Van Braeckel}, Alexander and Bart Vandevoorde",
year = "2017",
month = "11",
day = "13",
language = "Nederlands",
series = "Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
publisher = "Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek",
number = "INBO.A.3614",
address = "Belgi{\"e}",

}

RIS

TY - BOOK

T1 - Advies betreffende het toetsen van projecten aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor onder meer het waterlichaam Zeeschelde IV.

AU - Van den Bergh, Erika

AU - Speybroeck, Jeroen

AU - Van Braeckel, Alexander

AU - Vandevoorde, Bart

PY - 2017/11/13

Y1 - 2017/11/13

N2 - In het kader van de opmaak van het project-MER “het Complex Project Extra Containercapaciteit Antwerpen” door BVBA Kenter dient er een toetsing uitgevoerd te worden aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor, onder meer, het waterlichaam Zeeschelde IV. Men vraagt advies naar de studies of documenten die het meest recente toetsingskader bevatten.

AB - In het kader van de opmaak van het project-MER “het Complex Project Extra Containercapaciteit Antwerpen” door BVBA Kenter dient er een toetsing uitgevoerd te worden aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor, onder meer, het waterlichaam Zeeschelde IV. Men vraagt advies naar de studies of documenten die het meest recente toetsingskader bevatten.

M3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

T3 - Adviezen van het Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

BT - Advies betreffende het toetsen van projecten aan de kwaliteitselementen volgens de Kaderrichtlijn Water voor onder meer het waterlichaam Zeeschelde IV.

PB - Instituut voor Natuur- en Bosonderzoek

ER -

Research output (related by authors)
Shopping cart
Add to cart Saved citations

Copy the text from this field...

Documents

Documents

Relations
View graph of relations